Effective 40 Minute Upper Body Workout

Weekend I’m In Love

Jeg elsker weekenden. Det har jeg altid gjort, men her i Dubai sætter jeg om muligt endnu mere pris på den! Arbejder 5,5 dag om ugen, så min weekend er kun fra fredag eftermiddag/aften til og med lørdag, men alligevel føler jeg, at jeg får så meget ud af den.

Det er den mest fantastiske følelse at komme hjem fra arbejde, hoppe i bikinien og lægge sig ved poolen. Og så efter nogle timer der, kan man tulle op i lejligheden igen og slappe af, eller tage til middag og måske videre ud i byen. Dubai er på alle måder fuld af muligheder og føler mig så heldig, at jeg har mulighed for at udnytte dem!

Jeg har altid sagt, at jeg ønskede at flytte et varmt sted hen og det her, det er lige netop grunden.
Både i går og i dag er det blevet til nogle timer ved poolen. Prioriterer det eekstra højt i denne uge, så jeg kan få lagt en god bund inden Miami. Vil gerne undgå at være helt bleg til poolparty! ;)

Photo 27-08-16 3 18 36 PM Photo 26-08-16 6 20 46 PM

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Effective 40 Minute Upper Body Workout