En tur på HEAT Café i Dubai

Update på #ProjectFatloss

(For english hit the “translate” button in the bar above)

Efter en uge med hvad der nærmer sig 30 timers personlig træning, er det endelig blevet fredag og jeg kan med (næsten) god samvittighed checke ud og slappe af med Vikings, snacks og min dyne.

Photo 19-08-16 5 11 35 PM

Der er stadig en masse mails i indbakken, men de bliver besvaret i morgen tidlig.

Er vild med at have så fantastisk travlt i et job jeg virkelig elsker og oveni at have en masse online klienter. Det bliver jeg nok aldrig træt af, og det er en fed følelse at have fundet sin rette hylde på det punkt. Håber aldrig det stopper! :)

Men man er vel kun et menneske, og jeg skal være bedre til at prioritere min søvn, kost og træning i forbindelse med mit nye, travle liv en en af verdens mest fascinerende storbyer. #ProjectFatloss er røget lidt på standby på den konto, men jeg lover at jeg nok skal nå målet om 72 kg. pr. 1 december. Eller, jeg har i hvert fald ikke opgivet! Udfordringerne i hverdagen gør bare, at det bliver i et lidt andet tempo end planlagt. De sidste par uger med meget travlhed på job og besøg fra Danmark fik rykket godt og grundigt op i mine rutiner. Med aftensmad (og dessert) ude stort set hver dag og kun 5 timers søvn i døgnet, var der mange ting der skulle strammes op på før vægttab igen var realistisk.

Selvom jeg lever af at coache andre mennesker, har jeg ikke altid 100% styr på mig selv. Jeg lader ind imellem andres behov komme foran mine egne. Selvom jeg ved, at det har konsekvenser for mig. Jeg er én af dem, der altid vil skulle kæmpe for at være i balance med min kost. Jeg er ambitiøs, pligtopfyldende og empatisk, men også meget følsom og min første stressreaktion er og bliver: MAD.

Er jeg træt, så har jeg lyst til at spise. Det samme hvis jeg er glad, hygger mig med venner eller hvis jeg er ked af det. Jeg ved også, at det værste jeg kan gøre i den situation, er at sætte for store mål og krav til hvad jeg skal og ikke skal spise. Der har jeg været. Det kan i læse om i Baggrund for Bloggen.

I stedet sætter jeg små delmål. Delmål der kun kræver en lille indsats for at kunne opnås. Når jeg sætter målet skal det helst føles for nemt. På den måde kommer jeg tilbage på sporet. Langsomt, ja, men stensikkert. Og derfra, kan jeg så stille og roligt skrue op for ambitionerne. Jeg har lagt en plan om at starte på en større mental og fysisk udfordring når jeg kommer hjem fra ferie i september. Det får jeg hjælp til, så det skal nok gå godt. Men indtil da, justerer jeg på små ting i min hverdag. Små ting, med en stor effekt på lang sigt.

Mit mål i denne uge var, at inkludere grøntsager eller frisk frugt i alle måltider. Det opnåede jeg let.

Mit mål i næste uge er at få minimum 7 timers søvn pr. nat. Det bliver lidt sværere og kommer til at kræve planlægning, men jeg skal gøre mit bedste og det kan lykkes.

Småbitte ændringer, der tager mig tilbage på sporet, lidt efter lidt.

Det havde jeg lige brug for at fortælle jer.
Nu checker jeg ud indtil i morgen.

Ha’ en skøn fredag aften!

Photo 18-08-16 1 35 29 PM

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En tur på HEAT Café i Dubai