Bikini Booty Workout

Our Plans For Today & Simple Protein Breakfast

(For english hit the “translate” button in the bar above)

Dagen startede tidligt for mig med klienter fra 7-10 og en del kørsel mellem dem.
Da jeg kom hjem spiste min veninde og jeg morgenmad sammen og snart tager vi til Mall of the Emirates hvor jeg har et kort møde og derefter står den på shopping og hygge indtil jeg kører til dagens sidste klient kl. 17.

Denne klient bor i området Jumeirah, som er et eksklusivt område for locals der bor i store villaer langs stranden. Så når jeg har trænet min klient tror jeg, at min veninde og jeg går en tur i området og finder et lækkert sted at spise derude.

Photo 09-08-16 12 57 38 PM

Vi lavede lidt forskelligt til morgenmad. Jeg fik en skål med arabisk yoghurt, 1 scoop Bodylab Vanilla & Pear (MUMS!), havregryn, gule rosiner, mandler og 1/2 banan. Jeg tilsatte også lidt flydende SØD for ekstra sødme og lidt loppefrøskaller for at øge det samlede fiberindhold.

Det er så dejligt at have min veninde på besøg og det gør det kun bedre, at hun også medbragte forsyninger hjemmefra ;) Blandt andet masser af Bodylab produkter, chokolade og dansk bland-selv.

Ps. Prøver at lade slikket ligge, men det er ikke helt nemt.

Photo 07-08-16 10 18 14 AM

navnetraek_sort

2 comments

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Bikini Booty Workout