Lørdag i Dubai

I dag for 5 år siden…

… løb jeg mit første halvmarathon. Det blev et løb der ændrede alt, ja, faktisk hele mit liv!

Photo 21-08-16 9 06 34 AM

Kun få dage efter jeg havde gennemført løbet, måtte jeg sygemeldes fra mit daværende arbejde (i fitnessbranchen, ironisk nok) med stress og panikangst. Jeg tror, at den fysiske udmattelse efter løbeturen blev det der gjorde, at jeg ikke længere kunne holde sammen på mig selv med al den stress jeg havde i mit liv hver eneste dag, på dette tidspunkt. Og set i bakspejlet, var det nok det bedste der kunne være sket for mig på daværende tidspunkt, for det har ledt mig til her hvor jeg er i dag.

Det var under den sygemelding, at jeg begyndte at se kost og træning på en ny måde. Det kan i læse meget mere om på siden “Baggrunden for Bloggen” eller i dette interview på Bodylab.dk.

For at mindes og fejre denne begivenhed, har jeg hvert år siden løbet mindst et halvmarathon. Sidste år blev det til to, så nu er jeg oppe på 6 i alt. Jeg har researchet lidt, og håber på at mit næste bliver d. 9. December rundt om Dubai Creek. Billetterne kommer til salg 1. september og der bliver hurtigt udsolgt, så kryds fingre for, at jeg får fat i en. Det skulle være en af verdens smukkeste halvmarathon-ruter, så den vil jeg meget gerne opleve!

Photo 20-08-16 9 17 41 PM

2 Kommentarer

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdag i Dubai