Gourmet Car Dinner #yummylicious

Another one: Glutes & Hammies

I dag trænede jeg for 2. gang med min nye, danske veninde her i Dubai.
Elsker expat-miljøet hernede, og alle de nye venskaber man får!

Jeg flyver hjem til DK fredag morgen ca. kl. 04, og selvom jeg virkelig glæder mig til at gense alle hjemme i Danmark og til at opleve Miami, så føler jeg mig slet ikke klar til at forlade min hverdag og alle de nye mennesker og steder hernede endnu. Heldigvis er jeg jo kun væk i lidt over to uger, så jeg klarer den nok. Og jeg har altid drømt om Miami, så er bare glad for muligheden for at tage derhen! :)

Min nok næstsidste træning stod på tunge squats hvor jeg arbejdede mig op til cirka en 3RM. Sidte sæt blev kørt på 80 kilo. Jeg var ikke max presset på den, så var nok et lille stykke fra mit max, men det er længe siden jeg har squattet tungt, så følte ikke rigtig for at gå højere.

Derefter stod programmet på:

 • Good Mornings 3×8
 • Supserset 1:
  – Unilateral lying leg curls 3×8
  – Glute kickbacks 3×10
 • Superset 2:
  – Seated abductions
  – Seated adductions

Vi startede træningen halv 10 og jeg ikke havde fået noget at spise siden omkring kl. 5 i morges.
Havde klienter fra 6-8:30 og kørte så direkte hen for at samle min veninde op og videre til træning, og havde ikke medbragt noget at spise inden. Var ellers kommet ind i en god rytme med foodprep, men fordi jeg rejser om 2 1/2 dag, har jeg ikke lige fået handlet ind de seneste par dage. Jeg træner så dårligt når jeg er sulten, og derfor blev dte heller ikke til så mange øvelser. Kvaliteten af øvelserne var dog i orden og vægtene blev holdt høje hele vejen igennem!

Inden træning drak jeg pre workout fra min sponsor Bodylab som også indeholder BCAA.
Under træning supplerede jeg med endnu en omgang BCAA, så der var sørget for energi til musklerne (GLUTES!) hele vejen igennem!

Jeg glæder mig allerede til at starte på prep når jeg kommer hjem fra København og Miami. Føler som tidligere nævnt at kroppen har udviklet sig rigtig godt det sidste års tid, og glæder mig virkelig til at se, hvad der gemmer sig under fedtet! Tror det er noget godt ;)

Photo 30-08-16 2 17 19 PM

navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Gourmet Car Dinner #yummylicious