Inspiration til din træning: Mit træningsprogram Dag 3

Update fra Dubai

Billede 17-07-2016 16.13.17
Fra poolen i dag. Min lejlighed ligger i den forreste gule bygning i kan se, dog noget højere oppe (11. sal)

(For english hit the “translate” button in the bar above)

Det er vist på tide med en update fra Dubai-livet her på bloggen.

I går flyttede jeg i min nye lejlighed og det er bare SÅ skønt kun at være omgivet af sine egne ting (selvom jeg ikke ejer ret meget andet end en seng, altan-møbler og et ganske veludstyret køkken lige pt.) og sove i sin helt egen seng.

Poolen der hører til min nye lejlighed er også meget større end den på hotellet, og det har jeg selvfølgelig udnyttet til at få svømmet nogle baner i dag, i forbindelse med at jeg lige nappede en time i solen inden jeg kørte afsted til dagens første klient.

Noget andet virkelig lækkert er, at der meget tæt på min lejlighed ligger et relativt lille men mega godt butikscenter, så det er nemt at købe ind af alt hvad man har brug for i hverdagen (…og shoppe lækre mindre-nødvendige sager i MAC, Aldo, Bodyshop og hvad de ellers har af fine butikker…) Det er generelt helt vildt som byen bare er propfuld af alle de bedste butikker! Man kan få alt hernede, uden undtagelse. Ja, også glidecreme! (det var der en der spurgte mig om den anden dag, og måtte jo selvfølgelig lige undersøge sagen! Nu ser jeg det over det hele!)

Jeg kommer også ret meget ud og ser byen og har indtil videre blandt andet været på den fedeste natklub hvor de i det ene rum havde en hel masse gamle arkade-spil man kunne spille på imens man festede. I rummet ved siden af var der en stor bar og live band.
Jeg har også været til min første fredagsbrunch, hvilket dybest set går ud på, at man betaler en masse penge og til gengæld får al den mad og al den drikke man orker i X antal timer. Den brunch jeg var til var dog ikke lige den allerbedste, så må nok snart ud og prøve lykken et andet sted igen ;)

Jeg er også begyndt at arbejde, så når jeg ikke flytter, spiser, fester, træner eller soler, så går dagene med en masse telefonopkald til potentielle klienter, mails og konsultationer. Stille og roligt begynder jeg at få bygget min kundegruppe op. Det er ikke kunder der mangler hernede, det største problem er egentlig, at de alle vil træne de samme dage og på de samme tidspunkter. Alle mine klienter indtil videre træner hjemme hos dem selv eller på deres hoteller, hvilket betyder at jeg også får brugt en hel del timer bag rattet i bilen. Hvilket jeg egentlig ikke bryder mig så meget om. Folk hernede kører som sindssyge, og det er kun fordi jeg selv er helt vågen bag rattet, at jeg ikke har været i en ulykke eller tre endnu. Så jeg håber snart at kunne begynde at samle nogle af mine kunder i de større træningscentre som mit firma samarbejder med hernede. På den måde kan jeg køre mindre, have flere klienter og tilbyde dem adgang til bedre faciliteter. Men vi se om og hvornår det mon kan lykkes… :)

Indtil videre er jeg glad for min beslutning om at flytte herned og jeg begynder at føle mig meget mere “hjemme”. Selvom jeg ikke tror Dubai er et sted der skal være mit hjem for evigt, så nyder jeg virkelig oplevelsen og alt hvad der hører med. Har allerede mødt en række fantastiske mennesker som gør det hele mere trygt og mindre skræmmende. Det er jeg virkelig lykkelig for! <3

Billede 17-07-2016 12.10.11
Første bathroom selfie taget i den nye lejlighed ;)

navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Previous post

Inspiration til din træning: Mit træningsprogram Dag 3