Refeed eller Cheat Day?

Kom med på dag i mit Dubai-liv

(For english hit the “translate” button in the bar above)

I dette indlæg vil jeg beskrive hvordan en typisk dag her i Dubai ser ud for mig.
I indlægget linker jeg også til de kosttilskud jeg tager. De er alle sponsoreret af Bodylab som desuden lige nu har fri fragt! :)

Da jeg jo arbejder som personlig træner afhænger min arbejdskalender af hvordan mine klienters dage ser ud, men jeg er alligevel begyndt at have en nogenlunde fast rytme på de fleste hverdage.

I dag er det søndag, dvs. den første dag i ugen her i Dubai. Søndag svarer til mandag hernede.

Min dag starter typisk omkring 5:30 hvor jeg vågner, drikker kaffe og spiser mine havregryn med proteinpulver, loppefrøskaller, banan, kanel og smørklat. Jeg tager også mine kosttilskud som består af en multivitamin, omega 3 og probiotika. Ofte tjekker jeg også lige mailen og svarer på det der ligger der. Så er dagen godt i gang og jeg skal ikke stresse over at finde tid til det senere.

Omkring 6:45 går jeg ud til bilen og kører afsted mod dagens første klient. Lige for tiden bor mine tidligste morgenklienter i et område kaldet DIFC, hvilket ligger ca. 30 min. kørsel fra hvor jeg bor.

Måske har jeg endnu et par klienter eller konsultationer efter dagens første kunde. I dag havde jeg ikke, så jeg kørte hjem igen, for at bruge nogle timer ved poolen inden træning. Andre dage slutter min sidste morgenkunde først ved 10-11-tiden og så plejer jeg at køre direkte i træningscenteret bagefter.

Men ja, i dag blev det til afslapning ved poolen fra 10-12. Jeg elsker virkelig at kunne bruge tiden her. Selvom jeg arbejder rigtig meget og føler at min livsstil er lidt stresset, så er det helt fantastisk at kunne komme hjem midt på dagen på de rolige dage og nærmest føle at man er på ferie i et par timer.

Det er helt klart den største optur ved at bo her i Dubai.

Billede 31-07-2016 13.08.34Billede 31-07-2016 11.55.39

Efter poolen stod den på frokost. Økonomien er lidt stram for tiden, så jeg spiser meget det samme (billige) mad.

Broccoli, kyllingebryst, ris og en spsk. extra virgin olivenolie. Med ketchup på! Det smager godt, er sundt, giver energi til træning og mætter længe.

Billede 31-07-2016 12.46.32

Her kl. 14 kører jeg så afsted til træning og i dag står den på abs & booty, som jeg regner med at bruge cirka halvanden time på. Derefter drikker jeg en proteinshake af 30 g. whey proteinpulver og 4-5 dl. vand.

Efter træning har jeg en konsultation og derefter en kort pause inden jeg kører til næste klient og her regner jeg med at udnytte tiden til at spise aftensmad. Det er ikke altid at jeg når det, og så er jeg viiiiirkelig sulten når jeg kommer hjem efter dagens sidste kunde.

Efter konsultationen har jeg to klienter mere, så jeg er ikke færdig på job før kl. 21 i aften og nok først hjemme omkring 21:45. Når jeg kommer hjem spiser jeg min natmad som består af yoghurt, proteinpulver, nødder, rosiner, kanel og lidt frugt – oftest ananas som jeg spiser virkelig meget af. I forbindelse med mit natmad tager jeg også mine nat-tilskud som er ZMA & Omega 3.

Og så er det på hovedet i seng, for i morgen tidlig ringer uret kl. 5:30 igen…

Har i nogen spørgsmål til mit liv her i Dubai, så er i meget velkomne til at stille dem i kommentarfeltet :)

4 Kommentarer

  • Bardis

    Hej Amanda
    Hvilken yoghurt spiser du ? Jeg bor selv i UAE, og savner fx rigtig meget skyr :(
    God dag :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Amanda Louise

      Hej Bardis

      Jeg køber faktisk bare den aller billigste jeg kan finde i Carrefour.
      Det er sådan en arabisk en til omkring 5 AED. Jeg nægter at give over 30 kroner for en halv liter græsk yoghurt, haha! Måske der er lidt jyde i mig et sted ;)
      Min veninde har dog fortalt at man faktisk godt kan få skyr hernede et sted, og det var vist ikke meget dyrere end den der græske yoghurt.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hejsa. Spændende at få et indblik i din dag. Jeg har selv boet i UAE, så det er ret sjovt at læse. Hvordan får du dine klienter? Er du ansat hos et firma der formidler dem eller hvordan fungerer det? Og er de danske? Kører du så ud og træner den i deres almindelige center? :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Amanda Louise

      Hej Stephanie

      Jeg er ansat ved et firma der formidler kontakten til nogle af dem, men ellers kontakter de mig også selv. Jeg har både expats (ingen danskere endnu dog) og lokale klienter. Også en del fra eksempelvis Indien. Det er meget blandet hvem de er og hvad deres træningsbaggrund er, hvilket gør mig job hernede enormt spændende. Er sikker på, at jeg bliver en meget dygtigere træner af at være hernede og blive udfordret på den måde.
      Og ja, enten kommer de til nogle af de centre mit firma samarbejder med eller også kører jeg ud til dem og træner dem hjemme i deres villaer eller i det gym der hører til deres bygninger. Der er jo stort set træningscentre i alle bygninger hernede, men det ved du jo nok godt :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Refeed eller Cheat Day?