Update fra Dubai

Project Fatloss: Week 0

(For english hit the “translate” button in the bar above)

Indtil videre har jeg besluttet, at jeg heller ikke går efter scenen i denne omgang. Jeg har ikke haft startet diæt endnu, da der er for mange andre ting der kræver mit fokus hernede, plus min økonomi er lidt for presset til at kunne bære de udgifter der følger med til at konkurrere lige nu.

Jeg vil dog gerne stå skarpere end jeg gør lige pt., og derfor går jeg nu i gang med et lille vægttabsprojekt. Målet er at opnå en lavere vægt off season og dermed stå skarpere til hverdag. Jeg ønsker at komme under 72 kg. inden 1 december. Der giver mig lige knap 20 uger til at smide 7,5 kilo og målet er dermed omkring 400 g. pr. uge i gennemsnit. Jeg regner dog med at drage et par uger til København og Miami i september, så  der skal måske arbejdes lidt ekstra hårdt i ugerne frem til da ;)

72 kg. er en relativt lav men realistisk vægt for mig at holde på længere sigt og en vægt jeg er rigtig godt tilpas på.

Formen d.d. 18.07.2016: 79,5 kg.

Billede 18-07-2016 08.48.22

Billede 18-07-2016 08.54.10

Jeg kommer til at fokusere på fedttab samtidig med at jeg ønsker at bevare min styrke og muskelmasse. Når jeg har tid vil jeg supplere mine styrketræninger og HIIT cardio sessioner med eksempelvis morgen- eller aftencardio, men jeg kommer som udgangspunkt “kun” til at træne 1 gang dagligt 5-6 dage om ugen. Fokus bliver på den rette kost og frem for alt kontrol af mine portionsstørrelser.

Jeg tænker at holde jer opdateret omkring min kost og mine træninger som altid undervejs i projektet :)

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update fra Dubai