Onsdag: Min dag i mad og træning
(For english hit the “translate” button in the bar above)
Onsdagen gik hurtigt med masser af arbejde, foodprep, madlaving og træning.
Jeg lavede først denne omelet, som både rakte til min frokost i går + frokost og aftensmad i dag. Super nemt, billigt og lækkert!
Den består af:
- 4 hele æg
- 100 g. spinat
- 100 g. røget kalkunbryst
- 1 1/2 små rødløg
- En håndfuld cherrytomater skåret i halve
- Salt/peber
Alle ingredienser undtagen tomater røres sammen i en skål. Panden opvarmes og pensles med Bodylabs Økologiske Kokosolie (sponsoreret) og omeletmassen hældes på den varme pande. Derefter fordeles tomaterne. Når omeletten er klar på den ene side vendes den og steges til den er helt gennemstegt.
Denne omelet rækker som sagt til 3 måltider for mig. Jeg supplerer med kulhydrater i form af enten 2 skiver groft brød eller 200 g. sød kartoffel.
Efter foodprep kørte jeg et møde og derefter til træning. Jeg havde aftalt med en veninde at komme til Crossfit Metalize som ligger her i Dubai og træne med hende og en af hendes venner. Jeg var lidt træt i kroppen efter 2 træningsdage mandag og tirsdag, men det blev alligevel til:
- Snatch warm up
- 1 snatch + 1 hang snatch x 5 @ 37,5 kg.
- Backsquat 3 x 5 @ 60 kg.
- 40 EMOM (Every Minute On the Minute):
– 1. min sit ups
– 2. min. 10 cal assualt bike
– 3. min. 100 singles
– 4. min rest
40 minutter er godt nok lang tid at lave den slags cardio-wods i… Fy føj! ;)
Efter SÅ hård en cardio træning tænkte jeg, at jeg havde lov til at gå lidt mere all in til aften. Det gjorde jeg med en lækker rib eye steak, 200 g. ovnbagte søde kartofler, 250 g. broccoli og en smørklat. Mums!
Kommentarer