Opskrift: Salty, Sweet & Refreshing Watermelon Feta Salad

Inspiration til din træning: Minimal Equipment Lower Body Workout

Billede 12-07-2016 12.41.54

Tingene er ret crazy hernede i disse dage med en masse venten på diverse mennesker og firmaer.

I går brugte jeg hele dagen på hotellet hvor jeg ventede på en kurér der skal fragte mine eksamenspapirer til Danmark så de kan blive ægthedsvurderet. Det SKAL gøres før jeg kan søge om arbejdsvisum og kan tage op imod 1 måned, så det er ret vigtigt at få sat i gang.
Vi havde aftalt at han skulle komme mellem 12-14, men klokken blev over 17 før han dukkede op… Suk. Tingene hernede går ikke altid så stærkt og aftaler overholdes måske ikke nødvendigvis heeelt som man er vant til hjemmefra.

Det betød, at jeg var “fanget” på hotellet det meste af dagen i går og ikke kunne køre i træningscenteret. Så i stedet lavede jeg denne lower body workout i hotellets lille gym. Der er ikke ret meget udstyr til rådighed, og jeg valgte derfor at køre en workout stort set udelukkende kropsvægt. Jeg fik inspirationen til workouten fra den norske blogger Inger in Dubai (som dog udførte den med en del mere vægt end jeg gjorde i går!)

Hvis du står og skal på ferie til udlandet eller i sommerhus og ikke har adgang til et træningscenter, er denne workout super god og effektiv til at få trænet underkroppen og konditionen. Har du ikke adgang til et løbebånd kan du gå/løbe dine intervaller udendørs i stedet, måske på stranden, langs en lang sti eller lignende.

Programmet:

5 runder:

20 x air squats
20 x reverse lunges (each leg)
20 x glute bridges
30 sec. incline walk (5,5%, 6 km/t)
30 sec. incline sprint (5,5%, 15 km/t)

Warm up: 5 min. incline walk (5,5%, 6 km/t)
Cool Down: 5 min. incline walk (5,5%, 6 km/t)

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Opskrift: Salty, Sweet & Refreshing Watermelon Feta Salad