Project Fatloss: Week 1

Første powerwalk i Dubai + Opskrift på Eksotiske Bounty Proteinpandekager

Jeg stod tidligt op i dag, da jeg havde planer om at gå en rask tur udenfor, inden det blev alt for varmt. Jeg havde egentlig bare planer om at gå i sandet, da jeg ikke troede der var nogen gode stier at gå på her i området…

Men da jeg kom ud og krydsede vejen opdagede jeg, at der lige foran min bygning går en super lækker gå/løbesti rundt om en sø, der er ved at blive bygget. I den ene ende fortsætter stien endda som et almindeligt fortov og det ser ud til at den går virkelig langt, uden at man er nødt til at krydse nogen veje. Det er en opdagelse jeg er virkelig lykkelig for, for jeg har sådan savnet at kunne gå ture.

Der hvor mit hotel lå, var det eksempelvis komplet umuligt at gå eller løbe udenfor fordi alle fortovene kun gik et lille stykke, og så stoppede ved en trafikeret vej, hvor der hverken var fodgængerovergang eller noget. Så kunne man stå der i 5 minutter og vente på et hul i trafikken. Ikke helt optimalt hvis man, som jeg, går tur for at slappe af i hovedet og få samtidig få pulsen lidt op.

Jeg endte med at gå 3,5 km. på 35 min. i dag. Jeg tager det der med at træne/gå i solen lidt stille og roligt, for selvom det ikke var blevet rigtig rigtig varmt endnu, var det stadig 32 grader da jeg gik afsted, og temperaturen stiger ret hurtigt.

Billede 23-07-2016 10.21.19 Billede 23-07-2016 08.53.34
Billede 23-07-2016 09.21.39
Sand sand og sand – over alt!

Da jeg kom hjem fra min gåtur stod den på disse eksotiske bounty proteinpandekager til morgenmad :)

Opskrift til 2 portioner:

  • 1 moden banan
  • 50 g. kokosmel
  • 3 hele æg
  • 45 g. Vanilla Milkshake proteinpulver
  • 1 spsk. psyllium HUSK
  • 20 g. havregryn
  • 1 tsk. kanel
  • 1 spsk. flydende SØD/Stevia

Fremgangsmåde:

Bananen moses og derefter tilsættes de resterende ingredienser. Rør blandingen grundigt sammen eller brug en blender/foodprocesser hvis du ønsker pandekager med mindre textur. Dejen skal være meget tyk så pandekagerne ikke flyder ud ved stegning og den bliver efter min mening perfekt ved brug af disse ingredienser. Men føler du at den bliver for tyk kan du tilsætte en anelse vand eller mælk.

Når dejen er klar pensles en slip-let stegepande med koldpresset kokosolie. Jeg bruger ca. 2 spsk. dej pr. pandekage og kunne få plads til at bage 3 pandekager ad gangen på min pande.

For at gøre dem eksotiske anrettede jeg mine med frisk ananas og toppet med ananas syltetøj og Pancake Zero Topping.

Billede 23-07-2016 10.05.31

Produkterne fra Bodylab er sponsoreret.

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Project Fatloss: Week 1