Dubai # Day 6

Dubai # Day 7

(For english hit the “translate” button in the bar above)

Sidste update fra min første uge i Dubai. Det føles virkelig ikke som om der allerede er gået en uge, og samtidig føler jeg at jeg har været væk hjemmefra i 100 år!
Jeg begynder at glæde mig til at flytte fra hotellet og ind i min egen lejlighed, så jeg kan begynde at føle mig “hjemme” igen.
I morgen skal jeg i IKEA med en anden dansk pige hernede fra og se på møbler til den nye lejlighed (og have köttbullar!)

Dagen i dag har været ret stille og roligt. Var inde og underskrive nogle flere papirer hos ejendomsmægleren, så jeg kan få el, vand, A/C og internet i lejligheden.

Og så var jeg på en lille shoppingtur i Marina Mall. Det er en del mindre (og meget mer eoverskueligt) end Mall of the Emirates, og jeg fik købt nogle ting jeg gik og manglede, så det var skønt at få på plads! Jeg fandt også ud af at de har Iced Green Tea hos Starbucks hernede. Så nice jo! Det er jeg allerede blevet totalt afhængig af. Har de det i DK?
Billede 09-07-2016 15.52.09
Billede 09-07-2016 15.50.40

Der er også blevet solet en del igen i dag. Halvanden time ved poolen hvor jeg svedte så jeg næsten dehydrerede! Det var viiiirkelig varmt i dag. De her Hydro Tabs fra Bodylab reddede mig virkelig! Jeg putter en tab i 1/2 liter vand og drikker som en del af min væske. På den måde får jeg ikke kun vand ind, men også de livsvigtige salte som man sveder ud når man ligger der og steger (eller eksempelvis træner i varmen).

Billede 09-07-2016 17.45.15
De er desværre pt. udsolgt på Bodylab.dk, men skulle komme på lager igen medio juli.

Har også fået lavet nogle aftaler med en kollega jeg skal følges med til nogle kunder i morgen og mandag. Der er jo nok lidt kulturforskelle mellem danske/kristne og muslimske kunder, som det er meget rart at kende til og have plads plads, inden jeg bliver kastet ud i det. Jeg føler det er enormt vigtigt at være respektfuld omkring det land og de traditioner man er kommet til, og selvom jeg stadig er 100% mig selv, så vil jeg gerne kende mest muligt til hvad der anses som god og anstændig opførsel. Det gælder egentlig såvel både privat som professionelt.

Nu vil jeg checke ud for i aften og smutte ned i det lokale supermarked og købe en sukkerfri is og en masse ananas. Jeg har bestemt at i dag er totalt hviledag fra træningen men hyggeaften på hotelværelset med Netflix & min allerførste is i Dubai ;)

Billede 09-07-2016 19.53.34

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dubai # Day 6