Dubai # Day 2

Dubai # Day 3

(For english hit the “translate” button in the bar above)

I dag har været en rigtig god – men på en måde også lidt hård – dag.

Jeg fik nemlig lejligheden jeg ønskede mig! Yay!
Overtager den d. 15. (om 10 dage!) og glæder mig allerede vildt til at indvie den kæmpe pool der hører til ejendommen. Den var helt fantastisk!

Desværre er der rigtig mange udgifter forbundet med at leje sådan en lejlighed. Og nogle af udgifterne havde jeg ikke lige regnet med. Det er lidt stressende at bruge SÅ mange penge på én gang. Her i Dubai er det normalt at betale husleje for ét år ad gangen, og det har jeg også skulle gøre. Derudover kommer der en masse ekstraudgifter i form af gebyr til ejendomsmægleren, strømselskab, air-condition selskab mm. I alt omkring 100.000 kr.
Det er virkelig mange penge, især fordi der også er ekstremt mange andre udgifter forbundet med at starte op i et nyt land.

Skal også købe møbler, leje bil, have mobiltelefon og internet samt have stemplet mine papirer for at jeg kan få resident visa mm. Alt hvad man skal have gjort hernede koster et gebyr og det bliver lynhurtigt bare rigtig rigtig mange penge. Jeg var forberedt på det, men er alligevel lidt overrasket over HVOR dyrt det lige er det hele…

Dubai er også et ret dyrt land at leve i helt generelt. Det meste mad i supermarkederne koster eksempelvis også mere end det gør i DK. Til gengæld koster en fuld tank benzin kun omkring 100 kr. (!)

Udover alt det med lejligheden mødtes jeg også med min 3. og sidste chef i dag. Jeg har også klaret min morgencardio og brugt en time ved poolen. Dejligt at jeg endelig kunne finde tid til at få bare en lille smule tan ;)

Nu vil jeg se “Fittest on Earth” på Netflix og så står den på træning. I dag er min “heavy push day” med blandt andet tunge frontsquats og bænkpres, så det skal nok blive spicy! ;)

Billede 05-07-2016 18.01.25
Første gang ved poolen på hotellet

Billede 05-07-2016 11.58.01
Jeg prøver at smide lidt fedt, og allerede her på 3. dag begynder taljen at svinde ind.

2 Kommentarer

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dubai # Day 2