Dubai # Day 1

Dubai # Day 2

(For english hit the “translate” button in the bar above)

Anden dag i Dubai er så småt forbi. Jeg er tilbage på hotelværelset og klar til at sætte en film på og hoppe under dynen. Men vil lige give jer en lille update fra dag 2.

Billede 04-07-2016 10.22.30

Dagen i dag startede med morgencardio på hotellet, og derefter møde med en ejendomsmægler. Vi skulle ud og se på 3 forskellige lejligheder som hun havde fundet til mig. Jeg var meget positivt overrasket over dem. Alle var ret små 1-værelses lejligheder og ligger et stykke udenfor centrum, men de var til gengæld ret nye og derfor i god stand. Alle havde også en fin pool og et gym tilknyttet bygningen.

Jeg syntes bedst om den sidste vi var ude at se på, da den havde det bedste køkken, det største gym (med alt hvad man behøver til en god træning!), kæmpe pool, tennisbane og et stort udendørs område med have og masser af plads til grill og hygge. Håber virkelig at jeg får den, det ville være så perfekt at bo der. I må rigtig gerne krydse fingre for mig! ;)

Efter mødet med ejendomsmægleren mødtes jeg med min 2. chef. Jeg har 3 i alt. Jeg fik en masse træningsudstyr af ham, så jeg kan træne klienter hjemme/udendørs, ordnet forsikring og til sidst kørte vi rundt så jeg fik set en masse af byen. Vi var blandt andet forbi nogle lækre strande og Dubai Marina.
Det er virkelig et lækkert sted jeg er flyttet til. Håber snart jeg får tid til at nyde det lidt ;)

Om eftermiddagen kørte jeg helt alene tilbage til Mall of the Emirates for at købe nogle ting til bilen. Jeg er 110% afhæning af min GPS på mobilen for at kunne finde rundt, så var nødt til at have en holder og en biloplader til telefonen. Det var heldigvis ret nemt at finde tingene, da det først lykkedes mig at komme ind i indkøbscenteret. Jeg kørte rundt og rundt på parkeringen i forsøget på at finde en plads, og lige pludselig endte jeg ved udgangen og kunne ikke gøre andet end at følge strømmen ud på motorvejen igen…
Vejene hernede er primært motorveje, og tit skal man køre ret langt for at kunne komme tilbage hvis man kommer til at køre forkert. Og jeg kører forkert hele tiden! Suk.

Til sidst har den (selvfølgelig) også stået på træning. Jeg har meldt mig ind i Fitness HQ, så træningen foregik naturligvis der igen. Jeg kørte mit tunge pull-program for 3. uge i træk. Det er meningen at jeg vil køre dette program i 4 uger, så jeg er snart ved at være igennem. Men synes stadig det er ret fedt og for hver uge stiger jeg lidt i styrke igen. I kan læse mere om strukturen i programmet i dette indlæg hvis det skulle have interesse.

Programmet så i dag således ud:

Opvarm: 10 min. incline walk 5,5% hældning – 6 km/t

A1. Deadlift 8×3
A2. Supported dumbbell curl 8×3

B. Pull ups m. band 8×3

C1. Goodmornings 8×3
C2. Serratus crunch 3×10

A1+A2 og C1+C2 blev kørt som superset. I C1+C2 kørte jeg de tre første sæt som superset, og fortsatte derefter med de sidste 5 sæt goodmornings alene.

Billede 04-07-2016 21.20.01

2 Kommentarer

  • Ea Movanng

    Lyder spændende krydser fingre for lejligheden

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Amanda Louise

      Tak! Det virkede, for jeg har fået den! :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dubai # Day 1