Update på formen

Opskrift: Fyldte peberfrugter

Sponsoreret indlæg.

Sommeren er over os (i hvert fald ifølge kalenderen – vejret kan man aldrig helt regne med…) og noget af det bedste ved denne årstid er, at spise lækker sommermad på altanen!

For en måneds tid siden sad jeg på altanen og fik disse lækre fyldte peberfrugter og nu har jeg endelig tid til at dele opskriften med jer… :)

Billede 22-05-2016 18.32.39

Ingredienser: (4 personer)

  • 4 friske røde peberfrugter
  • 400 g. hakket oksekød
  • 1 æg
  • 1 rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • 200 g. gulerod
  • 200 g. broccoli
  • 200 g. revet ost (6%)
  • Salt/peber

Fremgangsmåde:
Hak alle grøntsager fint (broccoli kan evt. hakkes i en foodprocessor) og lav det til en kødfars sammen med hakket oksekød og æg. Smag til med salt og peber. Skær toppen af, fjern kerner og prik med en gaffel hul i bunden af peberfrugterne. Fuld dem med kødfarsen og top med revet ost. Placer peberfrugterne stående i et ovnfast fad og bag dem i ovn (varmluft) i ca. 30 minutter på 180 grader.

Tilbehør:
Som tilbehør har jeg lyn-kogt broccoli (1-2 min. i saltet, kogende vand) med en klat økologisk smør og 200 g. ovnbagt sød kartoffel (skrællet, skåret i tern og bagt i ovnen i ca. 30 min. på 180 grader sammen med peberfrugterne)

Som det fremgår af billederne serverede også et glas sodavand til maden. Det er lavet på min Sodastream Power. Som jeg elsker! Og jeg overvejer meget hvordan den mon kan få plads i kufferten når jeg skal til Dubai :D Jeg er ret glad for smagsvarianten Zero Lime. Pink Grapefruit fra Free-serien er også højt på favoritlisten og får klart en anbefaling!

Alle Free smagsvarianterne er sukkerfri.

Alle Zero smagsvarianterne er sukkerfri, sødet med Stevia og indeholder vitaminerne D, E, B3 og B6.

Billede 22-05-2016 18.28.02 (1) Billede 22-05-2016 18.30.16 (1)

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update på formen