Dagens træning: Heavy pull sesh

Opskrift: Eggwhite oats

Jeg har i efterhånden mange år lavet “eggwhite oats” til morgenmad stort set hver dag… Bare kald mig afhængig! ;)

Og derfor blev jeg ekstra glad, da min sponsor Bodylab i mandags introducerede økologiske, pasteuriserede æggehvider på flaske!

De forhandles både i 1 liters flasker til 59 kr. eller i en pakke med 6×1 liters flasker til 299 kr.

Æggehviderne kan holde sig 3 måneder fra produktionsdato og skal ikke opbevares på køl før efter åbning.

Efter åbning skal de ifølge producenten indtages indenfor 2-3 dage, men personligt har jeg aldrig oplevet at mine æggehvider blev dårlige hvis jeg opbevarede dem på køl og fik konsumeret dem indenfor 1-2 uger. Det er dog blot min personlige erfaring, og her må man selv vurdere om de er i orden – lugt evt. til dem.

Min nuværende morgen-favorit er Cinnamon Bun Eggwhite Oats. Super nemme at lave, og smager helt latterligt godt. Som at spise dessert til morgenmad ;)

  • 50 g. grovvalsede havregryn
  • 200 g. økologiske æggehvider
  • Lidt vand
  • Godt med kanel
  • Et skvæt flydende sødemiddel

Det hele røres sammen i en skål og opvarmes i microovnen i 4 minutter. Min microbølgeovn har kun én indstilling og det koger aldrig over, men kan intensiteten indstilles, så sæt den på “middel” og giv den evt. lidt længere tid derinde, for at undgå grød ud over det hele ;)

Når den er færdig tilsætter jeg:

Rør det hele grundigt sammen og tilføj toppings. For tiden foretrækker jeg:

Mums filibaba! Det går altså lige i glutes! ;)

Billede 23-06-2016 09.09.03 Billede 22-06-2016 18.42.08

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens træning: Heavy pull sesh