Endelig kan jeg kalde mig fysioterapeut!

Lørdagens træning

I dag holder jeg bachelor- og afskedsfest for den nærmeste familie og venner. Derfor bliver det også til en hviledag fra træningen i dag.

Jeg er i denne uge begyndt på et nyt træningsprogram, som jeg regner med at køre i en kort periode, indtil jeg kan starte på mit “rigtige” nye program.

Det program jeg kører nu er delt op i pull/push dage, og jeg kører et split der hedder

Dag 1: Tung pull

Dag 2: Tung push

Dag 3: Hvile

Dag 4: Let/moderat pull

Dag 5: Let/moderat push

Dag 6: Hvile

… og så forfra…

Jeg har været hele programmet igennem denne uge, og det fungerer ret godt. På dag 4 og 5 er min krop stadig træt efter de to tunge dage, men de to dage er relativt lette og korte (omkring 45 minutter) og så er der to hviledage i løbet af 6 dage. Det er perfekt til hvordan jeg har det i kroppen og hovedet lige nu! :)

I går havde jeg min lette “push” dag, og jeg kom igennem hele programmet på blot 40 minutter. Dejligt, især fordi det var SÅ varmt at træne. Jeg følte mig svagere end normalt og troede jeg ville smelte væk!

Programmet:

A. Backsquat 3 x 12

B1. Bulgarian split squat 3 x 6 pr. ben
B2. Incline push ups på bænk 3 x 12

C1. Dumbbell flye 3 x 12
C2. Tricep concentration extension 3 x 12 pr. arm

D1. Dumbbell lateral raise 3 x 12
D2.  Dumbbell front raise 3 x 12

Udover dette cyklede jeg til og fra centeret. Det var en tur på omkring 20 min. hver vej.Billede 25-06-2016 13.00.23

navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Endelig kan jeg kalde mig fysioterapeut!