DUBAI HERE I COME!!!

Mit interview hos Bodylab

amanda_louise_3

Har i læst mit interview ovre hos Bodylab.dk?

I interviewet med overskriften “Træning blev stress- og angstmedicinen” får i en hurtig gennemgang af min historie, helt tilbage fra dengang jeg var sygemeldt og havde det forfærdeligt, og frem til i dag, hvor jeg heldigvis har det meget bedre :)

amanda_louise_4

Jeg taler blandt andet om min træning, som jo er dét, der giver mig energi til både studie, at drive min egen virksomhed, træning 1-2 gange dagligt og alt andet… Snart kulminerer det hele jo i, at min store drøm om at arbejde som træner i udlandet går i opfyldelse. Jeg er lykkelig for, at kunne bruge al den smerte jeg selv var igennem dengang, til at hjælpe så mange andre mennesker på rette vej, den dag i dag.

I interviewet finder i også mit komplette træningsprogram og kostplan.

Jeg er selv rigtig tilfreds med både interviewet og billederne, og håber også at i vil synes om det og kan bruge det som inspiration :)

Læs interviewet her.

amanda_louise_7

Hair by: Niveau Frisør
Photographer: Irfaan Khan

navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

DUBAI HERE I COME!!!