Dagens træning: Vægtløftning & Ryg/skulder

Workout Challenge 2.0

Billede 21-04-2016 11.51.51

Onsdagens booty + abs + cardio-pas blev sammensat med inspiration fra denne Workout Challenge helt tilbage fra 2013! Ind imellem går jeg lidt tilbage og kigger i gamle træningsindlæg, hvis jeg føler at jeg mangler variation og inspiration til min egen eller mine klienters træning. Og for et par dage siden fandt jeg dette gamle blogindlæg, hvor jeg havde skrevet om en workout som lød super sjov!

Jeg kalder den nye program for “Workout Challenge 2.0” men glemte at tage tid denne gang! ;)

Programmet kom til at se således ud:

 • Incline walk 10 min 5,5% 6 km/t
 • 500 m løb 2,5% 11 km/t
 • Superset:
  Good mornings 4×10
  Atomic situps 4×10
 • 500 m løb 2,5% 11,5 km/t
 • Superset:
  Band side walk 4×10
  Overhead weighted crunches 4×10
 • 500 m løb 2,5% 12 km/t
 • Superset:
  Band hip thrust 4×10
  Vertical scissors 4×10
 • 500 m løb 2,5% 12,5 km/t
 • Superset:
  Bicycle crunch 4×10
  Heel lifts 4×10
 • 500 m løb 2,5% 13 km/t
 • Incline walk 10 min 5,5% 6 km/t

I stedet for at øge hastigheden på intervallerne, kunne man også have øget distancen eller hældningen på båndet. Det jeg godt kan lide ved at øge hastigheden er, at hvert interval på den måde bliver liiiidt kortere. Mentalt kan det for mig gør det meget nemmere at komme igennem alle mine intervaller på den måde.

Selvom jeg da jeg startede var virkelig træt og egentlig bare gerne ville hjem i seng, blev det en super sjov og hård workout! Jeg vil helt sikkert bruge denne struktur igen en anden gang, når jeg både skal lave cardio og styrke i samme træningspas.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Dagens træning: Vægtløftning & Ryg/skulder