Dagens træning: Intervaller & overkrop

Brunch in bed…

Søndag blev nydt helt fra morgenstunden med brunch på sengen og et par afsnit af Vampire Diaries på Netflix (sæson 5 er endelig kommet!)…

Billede 03-04-2016 11.10.33

Pandekagerne er lavet af 2 mål Chocolate Peanut Butter Shake n’ Bake Pancakes fra min sponsor Bodylab. Toppet med Zero Topping Pancake Syrup & Zero Topping Stracciatella.

Dertil lavede jeg en skål med 3 store spsk. 10% græsk yoghurt rørt op med 1/2 scoop af Bodylabs nye Whey 100 med White Chocolate Raspberry. Den kombination var VIRKELIG lækker. Jeg toppede det med 1/2 udskåret æble, 3 friske jordbær, en lille håndfuld friske blåbær, mandler, rosiner og Zero Raspberry Topping.

Billede 03-04-2016 12.02.35

Det var den perfekte optanktning til at jeg om eftermiddagen havde PR-fest til afslutningen på mit første 8-uges vægtløftningsforløb, hvor jeg fik sat ny personlig rekord i både snatch (47,5 kg.), clean & jerk (62,5 kg.) og clean (65 kg.). Det blev fejret om aftenen med sushi + Ben & Jerry til dessert. Så er jeg vist også klar til at starte på diæt igen i dag. Målet er at gå fra ca. de ca. 80 kilo jeg er røget op på, til 75 kilo inden 1. juni!

navnetraek_sort

4 comments

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Dagens træning: Intervaller & overkrop