Workout Challenge 2.0

Proteinpandekager til aftensmad

I dag var en af de dage, hvor jeg bare ikke orkede… Kender i dem? Fik fint klaret begge mine træningspas, men da jeg så endelig kom hjem efter træning og arbejde, var jeg bare helt færdig. Og jeg kunne hverken overskue tanken om at tilberede – eller spise – min normale frokost og aftensmad.

Den slags dage har jeg heldigvis ret sjældent, men det sker. Og hvis det bare er en enkelt dag, så går jeg ikke i panik over det. Der er nemlig altid et alternativ, og specielt nu, hvor jeg er sponsoreret af fantastiske Bodylab, bugner skabet med gode og helt-ok-sunde muligheder!

Og det var jo faktisk den helt perfekte anledning til, at jeg endelig kunne prøve de nye Shake n’ Bake pandekager med Apple Cinnamon!

Billede 22-04-2016 21.29.30

Fremgangsmåden er simpel:
Hæld 4 scoops pandekagemix & 1 dl. vand i en shaker – ryste ryste ryste og så stege på banden i rigelig kokosolie indtil de er gyldenbrune på begge sider. Nemmere bliver det ikke!

Jeg serverede mine pandekager med sukkerfri jordbærsyltetøj, Zero Melis & Zero Pancake Topping.

Billede 22-04-2016 21.29.46

navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Workout Challenge 2.0