Min træning: Squats, glutes, abs & cardio!

Mine favoritter til håret

Det er endelig lykkedes mig at få mit hår rigtig langt, uden det er alt for tyndt og tørt. Udover at bruge de rigtige produkter, som jeg har fået anbefalet til mit hår af min fantastiske frisør Dan fra Niveau Frisør på Frederiksberg, så får jeg også en Olaplex-behandling ind imellem. Når håret trænger. Jeg skal faktisk forbi Dan på onsdag, netop for at få en omgang Olaplex og så også studset pandehåret :)

Min indkøbskurv blev fyldt op med:

1: Redken All Soft Shampoo
2: Redken All Soft Conditioner
3: Redken All Soft Heavy Cream (hårkur)
4: Redken Extreme Anti-Snap
5: Redken Extreme Cat Treatment

Untitled

 

navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Previous post

Min træning: Squats, glutes, abs & cardio!