Lørdagens træning: Circuit-workut og PR i dødløft!

Min morgenmad & kosttilskud

Jeg elsker min morgenmad! For tiden ser den sådan her ud hver morgen…

Billede 25-04-2016 08.20.04

Havregrød med æggehvider og et halvt scoop proteinpulver (Vanilla Milkshake), masser af kanel, Zero Melis og 10-15 g. mandler. Måske putter jeg også lidt Zero Topping på… Her er favoritterne Stracciatella eller Toffee.

Derudover drikker jeg et hjemmelavet ingefær-shot (laver et opkog på ca. 200 g. ingefær og lader det køle ned, inden jeg presser 2-3 citroner i – det holder til cirka 1 uge) & og en stor kop kaffe med mælk!

Jeg tager også en del kosttilskud for tiden. Om morgenen er det:

Har i spørgsmål til nogle af ovenstående kosttilskud, så skriv det en kommentar! :)

Billede 21-04-2016 16.12.43
Hummel Sport SIA Seamless Top – find den her med 30% rabat!

navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Lørdagens træning: Circuit-workut og PR i dødløft!