Hvad spiser jeg på ketosediæt? Eksempler

Hvad gør din morgen god?

Sponsoreret indlæg

C23B09DA-A50D-4CEF-8A80-9552E9B46258_zpsy8spbeq8 (1)

For mig er de bedste morgener dem, hvor jeg sover længe og vågner op sammen med én jeg holder meget af… For så at stå op sammen, gå i køkkenet og drikke en god kop kaffe, imens proteinpandekagerne syder på panden. De skal selvfølgelig spises i sengen :) Hvis jeg samme morgen kan kigge ud af vinduet og se grønt græs og en blå himmel, så bliver det ikke bedre.

Jeg elsker også de weekend-morgener hvor jeg mødes til en lækker brunch med mine dejlige veninder, og vi får vendt verdenssituationen og spist en masse nutella.

Men mine hverdagsmorgener er heller ikke dårlige. Når man dagen forinden kom i seng i ordentlig tid, vågner tidligt og laver en god, nærende morgenmad og drikker en kop kulsort kaffe, og man har god tid til at nyde det hele. Nyde en rolig start på dagen, inden studie, arbejde og træning kalder. Disse morgener er også guld værd, føler jeg. Heldigt, eftersom det jo nok er dem der er flest af ;)

Hvad er en god morgen for dig?

Se Rynkeby’s bud på en god morgen i videoen.

navnetraek_sort
   

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Previous post

Hvad spiser jeg på ketosediæt? Eksempler