Intet er så galt, at det ikke er godt for noget

The Open: 16.1

B61FBB6F-B967-4772-8D53-897347835A03_zpswgnmryv3

Så er min første workout til min første Crossfit Open et overstået kapitel!

Jeg trodsede sygdom OG det faktum at jeg ikke kan finde ud af at lave chest-to-bar pull ups (troede jeg).
16.1 bestod af:

20 min. AMRAP (As Many Rounds/Reps As Possible):
– 7,5 meter overhead walking lunge (29 kg.)
– 8 bar facing over-the-bar burpees
– 7,5 meter overhead walking lunge (29 kg.)
– 8 chest-to-bar pull ups

Som sagt, er det aldrig tidligere lykkedes mig at lave en chest-to-bar pull up (en pull up hvor kravebenet skal op og røre ved barren) men jeg valgte alligevel at udføre 16.1 RX og ikke den skalerede version. Mest fordi jeg pga. sygdommen alligevel ikke har et gram cardio i kroppen, men også fordi, jeg sgu aldrig lærer at lave de pull ups, hvis ikke jeg konfronterer dem og bliver presset ud i det… Og det ku’ sgu ikke være rigtigt, at jeg ikke var i stand til at lave bare én….

Ja, målet var at klare én godkendt C2B.

Men med lidt vejledning og træning i kippet, lykkedes det mig at lave ikke mindre end 11 stk.
Langt over hvad jeg havde turdet håbe på! Resultatet blev en score på 47 RX.

5F89F259-6987-42FF-8ABF-A350C45D1D6F_zpshq049v6q

Jeg er allerede mega fan af Open, og den måde den tillader ALLE at deltage på det niveau de nu engang er på. For mig er det en kæmpe motivation at kunne teste mit niveau i år, vel vidende, at jeg kan teste igen til næste år og at jeg forhåbentlig kommer til at se fremskridt!

Dog håber jeg, at den næste workout i Open er noget som er lidt mere på min banehalvdel.. Færre pull ups og flere barbells, tak! ;)

Er der nogen af jer, der deltager i år?

navnetraek_sort

1 comment

  • Michelle Munch

    Sejt med pull-ups’ne! Jeg er også tilmeldt Open i år og efter et mislykket forsøg i fredags, hvor jeg kun nåede 1,5 runde pga. smadrede hænder

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Intet er så galt, at det ikke er godt for noget