"Lazy" saturday

Opskrift: Verdens nemmeste proteinkage

Produkter er sponsoreret af Bodylab.

I starten af februar lagde jeg opskriften på en ret lækker Kokos-banan proteinkage op her på bloggen.

Siden da har jeg bagt lidt mere, og er nu altså kommet frem med en endnu mere moist og delicious version, som jeg naturligvis også er nødt til at dele med jer. For at det ikke skal blive for meget det samme, har jeg twistet denne yderligere, ved at bruge Bodylabs Proteinella som glasur. Ooooog mums filibaba what an upgrade!!! ;)

 photo 9E3C3163-4BEA-446B-9B5B-4BFEF12E15FC_zpsmmkqjex7.jpg

Ingredienser til 3 portioner:

– 2 bananer
– 500 g. æggehvider (jeg brugte disse)
– 1 scoop Bodylab Whey 100 (Crispy Cookie)
– 50 g. affedtet mandelmel
– 50 g. havregryn
– 150 g. frosne eller friske blåbær
– 1/2 tsk. bagepulver
– 1 tsk. kardemomme
– 2 tsk. stødt kanel
– Evt. ekstra kaloriefri sødemiddel, men det behøves ikke, da kagen i sig selv er ret sød.

Fremgangsmåde:
1 1/2 banan, æggehvider, proteinpulver, mandelmel, bagepulver, kardemomme, kanel og evt. sødemiddel kommes i en blender og mixes til en ensformig masse. Når det hele er blendet godt, røres de 150 g. bær i blandingen. Dejen hældes i en stor kageform, alternativt 3 mindre, og den sidste halve banan skæres i skiver som lægges på toppen.

Kagen bages i ovnen på 165 grader i 25 minutter.

Som topping anbefaler jeg Proteinella & Bodylab Zero Melis.

Macrofordeling: (uden toppings)

Pr. 100 g. kagemasse Pr. færdig kage (ved 3 stk.) I alt
Energi 118 kcal 343 kcal 1029 kcal
Protein 16 g 46 g 138 g
Kulhydrat 9,4 g 27 g 82 g
Fedt 1,7 g 5 g 15 g

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Lazy" saturday