Imagine if we obsessed about the things we loved about ourselves?

Off-season update

Det er ved at være en måneds tid siden, at jeg besluttede mig for ikke at stille til forårets konkurrencer alligevel. Jeg har spist meget frit siden, og der er både blevet plads til alkohol og burgere i perioden.

Men udover det, har jeg forsøgt at være bevidst om hvad jeg spiser – og specielt hvor store mængder. Jeg har taget et par kilo på, og det er ikke en udvikling der skal fortsætte, men som det ser ud lige nu, har jeg det rigtig fint med min form og jeg prøver blot at stramme kosten en smule mere op fra nu af. Jeg vil gerne stå skarpere til sommer, men tager det stille og roligt lige nu, og prøver bare at finde mig selv midt i det hele.

Træningen går rigtig godt! Jeg er kommer i gang med mit VL-forløb, er fortsat i gang med mit styrketræningsprogram fra min coach, løber 1 gang om ugen og når også at presse nogle crossfit-workouts ind imellem alt det andet. Kroppen føles sundere og stærkere end nogensinde, jeg er ved at komme i super god form! :)

Formen onsdag d. 20/1:
 photo 3EBA49EA-D378-47A0-B58C-1D791CFC47BF_zpsh8j9ydu2.jpg

Formen tirsdag d. 9/2:
 photo 890438EB-6CB5-4CDC-8B83-0DBAAF852250_zpsvjtegmxc.jpg

Så ja, som i kan se, er jeg blevet lidt blødere, men markeringerne på maven er der lidt endnu ;)

Og så lige noget helt andet… Jeg får en del spørgsmål omkring forløb, mine priser mv. når jeg starter som personlig træner i Vesterbronx Gym her pr. 1/3. Jeg har lavet en foreløbig prisliste som i kan se under menupunktet “Personlig Træning” her på bloggen. Jeg arbejder dog netop nu med også at sammensætte nogle færdige “pakker” man kan vælge, da jeg ved, at det er svært at vurdere hvor mange timer man liiiige har brug for og hvad man overhovedet kan få ud af dem, når man står og skal beslutte sig for at starte et forløb hos en personlig træner.

Så snart jeg har pakkerne klar, annoncerer jeg det her på bloggen, Facebook og Instagram. Jeg regner med at kunne starte nogle nye forløb op her fra foråret, så hvis i går og tænker, at i kunne have lyst til at træne med mig, så stay tuned! ;)

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Imagine if we obsessed about the things we loved about ourselves?