Dagens træning: Cardio og skulderpump

Dagens træning: Min tungeste frontsquat nogensinde!

 photo 7FC0E4B3-E137-4045-AF9A-2757F9230279_zpspejzb9fu.jpg
/ Tights: Nike / Sportsbh: Hummel /

Dagens træning blev powered by 3 kopper kaffe og 1 scoop af min nye favorit Cactus/Lime Preworkout fra min sponsor Bodylab! Jeg er vild med, at den giver masser af pump og energi, men uden den irriterende prikkende fornemmelse jeg normalt får af beta-alanin.

På programmet ventede ugens 1. vægtløftningssession: Snatch-teknik efterfulgt af rumænske dødløft og tunge frontsquats. Det var en god træning og det blev blandt andet til en ny frontsquat PR!

Min tidligere 1RM i frontsquat var 75 kilo, men i dag lykkedes det mig at få en 2’er på de 75 kilo. Et klart tegn på, at jeg er blevet stærkere. Så fed en følelse!

Min backsquat og frontsquat PR har ligget bomstille i eeeeevigheder, men mon ikke al den vægtløftning og de tunge squats begynder at bære frugt nu..? Fingers crossed! :)

 photo EFED788D-1800-40C3-ACE8-1BB8101FE4A5_zps074bzuqv.jpg
Chiller mellem løftene sammen med min Cactus/Lime Preworkout fra Bodylab <3

5 Kommentarer

  • Rikke W

    Stærkt! Jeg har set, at du er tilmeldt Open i CFC – vil du ikke skrive lidt om dine oplevelser med det? Selvom jeg har dyrket crossfit i flere år nu, synes jeg det virker vildt grænseoverskridende :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette

    Fedt for dig det lykkes! Altid kanon når man kan se resultater. I front squat, hvordan holder du stangen? Jeg har nakkeproblemer, og kæmper for at finde en god stilling til stangen. Mon du har en ide? Mvh. Henriette

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Amanda Louise

      Helt enig! :D

      Jeg holder “bare” stangen i front rack med fuldt greb, da min skuldermobilitet tillader det.

      Jeg kan desværre ikke vejlede dig mht. grebet og dine nakkeproblemer, når jeg ikke kender til problematikken. Men der er flere forskellige muligheder, især hvis overførbarhed til vægtløftning ikke er målet.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Henriette

      Ok. Tusind tak for svar. Der er ikke rigtig noget målt. Men piskesmældskade samt store problematikker med muskelspændinger. Endnu engang tak for svar! God weekend til dig!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens træning: Cardio og skulderpump