New in: Calvin Klein Underwear

Mit program: Booty & abs

 photo EF117ADD-1E4D-49C3-AE31-3D272844A23D_zps04khqldc.jpg

Jeg har fået nyt træningsprogram, i forbindelse med, at jeg starter op på et 8-ugers vægtløftningsforløb hos Barbell Lab.

Mit styrkeprogram fra coach er skåret ned til 4 dage pr. uge, så der også er tid til 2 VL-sessioner pr. uge, samt måske også løb og crossfit igen. Jeg savner nemlig begge dele. Desuden skal min udvikling i forhold til symmetri mellem over- og underkrop gerne fortsætte. Jeg arbejder på at få en større og bredere overkrop, mere markeret talje, større og fastere bagdel og MINDRE ben… Det sidste sker dog primært gennem kosten, da det naturligt nok er svært at træne en muskel mindre ;)

Men mit nye program fra coach indeholder af denne årsag faktisk ingen decideret bentræning. Til gengæld er der stort fokus på abs og glutes, på mine to “underkropsdage”. Jeg har indtil videre været igennem den første af dagene, og jeg er i hvert fald perfekt øm i primært bagdelen og baglårene! :)

Programmet:

Opvarmning: 10 min. incline walk med stigende hælding

– Sumo squat 3×15

Superset 1:
– Good mornings 3×15
– Atomic sit ups 3×15

Superset 2:
– One-leg hip thrusters 3×15
– Vertical scissors 3×15

Superset 3:
– Russian twist 3×15
– Crunches 3×20

 photo D263416A-85A1-4F3C-B2A0-742872CBC0D9_zpsik20pxhj.jpg
Under træningen drak jeg mine yndlings BCAA’s (strawberry kiwi) fra min fine nye drikkedunk. Bodylab <3

4 Kommentarer

 • Anne

  Først og fremmest, Damn good work girl :-)

  X2U tights – er de squat-sikre???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Louise

   Tusind tak! Desværre ikke helt på mig :( Men mine er også en str. medium, så kan være de havde været det, hvis jeg havde taget en størrelse større.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Amanda

  Fedt at se en der går op i sin krop og beskriver træningen så detaljeret.

  Jeg synes det kan være svært at motivere mig selv, til at træne efter en lang dag på arbejdet. Hvad gør du for at motivere dig selv? Jeg gætter på at det er lidt nemmere når man kan se resultaterne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Louise

   Jeg gør bare hvad der skal til for, at jeg når i mål ;) Søg eventuelt på “motivation” her på bloggen, jeg har tidligere skrevet ret mange indlæg om emnet.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Calvin Klein Underwear