Søndagens træning: Snatch PR & booty + abs

Dinner time <3

 photo CC2782CE-9A79-455C-AB29-475B3B5A3940_zpspym3egwl.jpg
/ Sportsbh: Only Play / Shorts: Under Armour / T-shirt: Under Armour /

Jeg nyder ferien og får både trænet og slappet af. Julestemningen har endnu ikke indfundet sig, men det er helt bevidst, for hver gang jeg kommer i julestemning bliver jeg hygge-sulten og kan ikke tænke på andet end risengrød og brunkager ;)

Jeg har planer om at få taget en ny InBody-måling i morgen, og jeg skal sende resultatet af denne til min coach. Min indsats på kost-fronten har ikke været 100% her i december, men jeg begynder at se resultater igen nu, og håber at det også afspejles på mine tal i morgen.

Under alle omstændigheder bliver torsdag refeed dag (julemaden VIL jeg sgu nyde med god samvittighed, diæt eller ej! ;) ) og det samme gælder nytårs aften og min fødselsdag d. 3. januar. Dagene ind imellem bliver med fuldt fokus, og fra og med 4. januar er alle disse festligheder og mærkedage heldigvis overstået, så jeg bedre kan fokusere på konkurrencerne der venter mig i foråret.

Jeg klager absolut heller ikke over den mad jeg spiser på diæten, så det skal nok gå.
I her til aften stod den på hakket oksekød og grønne bønner fra Starlinebodyfood, og så har jeg selv suppleret med ovnbagt hokkaido-græskar, 12 g. kokosolie og lidt sukkerfri ketchup.

Mums!

 photo AED2195A-08B7-41DD-82BB-4CED9C1A0368_zpsgdqdzx82.jpg

 photo 7696CA39-F7BC-410A-B2BB-7BC6544997B9_zpsjfbi8y29.jpg
/ Sportsbh: Only Play / Shorts: Under Armour /

navnetraek_sort

2 comments

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Søndagens træning: Snatch PR & booty + abs