Konkurrence: Vinderne af 2 stk. billetter til CHW 2015

Ugens lange løbetur

 photo 0A6BE9FC-719E-494A-A961-081D1EF20501_zpsbenss7s9.jpg

I går – søndag – stod programmet på træningsplanenens aller hårdeste tur inden selve halvmarathon!
5×4 km. med 3 min pause imellem hvert interval… Føj!

Den tur har fyldt meget mentalt, fordi jeg vidste at det ville blive hårdt undervejs… Natten op til, drømte jeg endda, at jeg ikke kunne gennemføre. Men sådan gik det heldigvis ikke!

Meningen var, at hvert interval skulle løbes 1-1,5 min. hurtigere end det forrige, men det havde jeg simpelthen ikke benene til. I stedet måtte jeg arbejde med, bare at få løbet som jeg skulle. Må være tilfreds med, at der samlet kom 20 km. ind på løbekontoen, og så arbejder vi på tempoet over de næste par uger.

Jeg indrømmer, at jeg stadig er lidt usikker på, om formen er til den PR på sub 1:50 som jeg håber på. Følte jeg havde rigtig gode ben da jeg startede løbeturen i går, men efter 10-12 km. var der ikke meget tilbage. Og det på trods af, at tempoet ikke var det store…

Efter løbeturen og en stor skål havregryn, gik turen til sommerfest hos et vennepar, som har en dejlig kolonihave. Super hyggelig aften, selvom jeg var lidt træt ovenpå den lange løbetur…

Og her til formiddag står den på lækker brunch med nogle gode veninder :) Nyder min sidste feriedag, inden skolen starter op igen i morgen :)

 photo 50C259E1-B269-479D-BCBB-3DB39BA3AACF_zpsngmukg53.jpg

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: Vinderne af 2 stk. billetter til CHW 2015