Sommerprojekt: Dag 19/25

Sommerprojekt: Dag 20/25

Vægtopdatering: 80,4 kg.

Fik alligevel lyst til at hoppe på vægten her til morgen. Og den har overhovedet ikke rykket sig :D Men jeg er faktisk ret begejstret over mine resultater so far, alligevel.

Jeg ved, at jeg ikke har spist forkert. At jeg har understøttet min hårde træning med god, sund mad. Jeg føler at min krop er i balance, og jeg har en fornemmelse af, at jeg har opbygget mere muskelmasse, styrke og en bedre kondition.

Nu kan man ikke helt sammenligne disse to billeder, da lyset er meget forskelligt, men jeg føler selv, at min mave og mine lår er blevet lidt fastere, og det understøtter billederne jo meget fint.

 photo 41FE2825-6C58-4897-95F8-70EBD484B212_zpsi1tjw0to.jpgDer er 17 dage mellem billederne.

Der er (inkl. i dag) 6 dage tilbage af mit sommerprojekt, og til jeg igen rejser sydpå. Selvom målet fra start var et vægttab, som jeg ikke ser ud til at nå, så er jeg altså super tilfreds med udviklingen alligevel. Dét at have et træningsprogram og en kostprogram at pejle efter, har hjulpet mig med at træffe de gode valg i situationer, hvor jeg ellers måske havde taget en “nemmere” udvej.

Men samtidig har jeg givet mig selv plads til, at tage ud med venner og familie når jeg havde lyst, uden dårlig samvittighed. Dét er holdbart og balanceret for mig, og jeg glæder mig til at fuldføre sommerprojektet over de næste dage, men jeg regner ikke med at afvige ret meget fra det efterfølgende. Det er ikke nødvendigt :)

 photo 5A6ABD55-38E8-48FF-8E51-C59CF828FE8B_zpsncccuda5.jpg

Dagens træningsprogram:
I dag bliver en rigtig god og sjov træningsdag!

I eftermiddag skal jeg igen til 1 1/2 times snatch-workshop hos Barbell Lab og det bliver med garanti super fedt og hårdt!

 photo FE2F841D-4C5A-4661-8445-FC794377786E.png_zpsmo1td7dp.jpeg

Og så har jeg lige tilmeldt mig Spartas aftenløb, som foregår i aften i og omkring Fælledparken. Distancen er 5 km. som løbes fra kl. 21, og så er min plan at jeg løber derhen (3 km.) så jeg totalt får løbet de planlagte 8 km. i dag. Tænkte at det da er sjovt at spice træningen lidt op med at deltage i et løb, fremfor bare at løbe selv.

Målet er 5 km. under 25 min. hvis benene føles gode :) Vi får se. Jeg løber normalt ALDRIG om aftenen, så er lidt spændt på hvordan min krop mon føles på den tid af døgnet.

Dagens kostplan:
 photo Skaeligrmbillede 2015-08-05 kl. 09.58.52_zpse563wlmp.png

Jeg prøver at spise det meste af min mad i starten af dagen, før og efter workshoppen. Og så tænker jeg at spise æble+peanut butter som aftensmad og pre-running snack. Jeg spiser sjældent inden jeg løber, og bryder mig egentlig ikke om at løbe med mad i maven.

Men æble og peanut butter fylder næsten ingenting, så tænker at det måske vil fungere :)

Efter løb og inden sengetid er det min plan at indtage 5 g. glutamin (pulver som blandes i vand), som skulle kunne hjælpe på restitutionen.

Inden vægtløftning planlægger jeg, at drikke 1 scoop One PWO, som er et pre-workout tilskud fra Fitnessguru. Jeg har før brokket mig over at alt pre-workout altid smager af appelsin (som jeg ikke kan lide i syntetisk variant) med denne PWO smager skønt og frisk af æble, så den er gået hen og blevet lidt en favorit, når jeg har brug for et ekstra kick! :)

Inden løbeturen indtager jeg op til 5 g. Beta-alanin, som et kosttilskud der sinker muskeludmattelse under udholdenhedstræning.

 photo E4149B63-B100-44B8-A88D-7D92ADB6E1EE_zpszzyk0a9t.jpg

One PWO er sponsoreret.

4 Kommentarer

  • Synes at det er super fedt, at du også har husket at lytte hvad du har lyst til. Sommeren er den bedste årstid og det er bare med at nye den, se sine venner og drikke massere af rosé mens den er her. Snart hopper vi alle sammen i “vinterhi” igen og skal kan vi jo fokusere 100% på træningen ;-).. og ja kosten også for den sags skyld!

    http://www.malenechristine.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva B

    Aftenløb er FANTASTISK! Og så har har også selv mest krudt i benene på det tidspunkt :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du er altså bare smækker-lækker!! :heart_eyes:

    Spiser du så ikke aftensmad, ud over æble?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Amanda Louise

      Ikke udover æble og peanut butter, nej. Men det er nu også et relativt stort måltid med en fornuftig mængde kalorier og energifordeling.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerprojekt: Dag 19/25