Hilsen fra Ibiza & Dagens træning

“You have to love yourself”

Jeg tror ikke, at der findes mange piger, som ikke kan genkende de tanker jeg har for tiden…

 photo F74C5887-641E-472F-962A-37EF6D504914_zps1e5wih7w.jpg
Et par dage inden Loaded Cup 2015

Det er let at bilde sig selv ind, at alt var bedre eller ville være bedre, hvis man bare liiiige tog sig sammen og kom i topform. Og jeg vil ikke lyve – jeg synes faktisk det er lettere, at gå ud og møde nye mennesker og jeg får mere opmærksomhed fra det modsatte køn, når kroppen skiller sig ud på den meget slanke og veltrænede måde. Men den form for overfladisk tiltrækning, er enormt gennemskuelig, og har aldrig gjort noget godt for mig på den lange bane.

 photo DE636C8D-936F-45CD-BC3D-078D09347DDA.png_zpswor2cgct.jpeg
Backstage til Loaded Cup 2015 – 04.05.2015

Desuden er man (jeg) nødt til at fravælge mange sociale aktiviteter, for at holde min krop i knivskarp form. Det er naturligvis individuelt hvilken indsats det kræver, men for mig kan det ikke lade sig gøre at stå i knivskarp form, uden at jeg skal gå på kompromis med at deltage ordentligt i sociale arrangementer. Jeg kan måske godt tage med ind imellem, men mit energiniveau vil være lavt, jeg kan ikke altid spise det samme som de andre, og alkohol er udelukket.

Så snart jeg giver slip på den helt strikse livsstil efter en diæt, tager jeg stille og roligt på. Oftest omkring 10 kilo. Det lyder som meget, men det er her min krop ønsker at ligge. Det er her jeg er stærkest, sover bedst og har en naturlig appetit/mæthed efter et måltid.

Gennem årene er jeg blevet meget bedre til ikke at lade mig påvirke, når min krop ændrer sig eller folk kommenterer det ene eller det andet, og det er sjældent jeg har brug for at huske mig selv på, at jeg er god nok som jeg er. Men jeg har en dårlig periode, og så må jeg give de rette tanker lidt ekstra fokus, indtil jeg er tilbage på rette kurs igen.

 photo 89982652-640A-416E-809F-0D757A366CBC_zpsftkuy0yz.jpg
“Hverdagsform” – 11.07.2015

“You have to love yourself, because no amount of love from others is sufficient to fill the yearning that your soul requires from you.” – Dodinsky
Jeg vil huske mig selv på dette, igen og igen, hver gang de dumme tanker dukker op.

For mig indebærer denne tankegang også, at jeg aldrig igen går på nogen form for kur for at tabe mig, hvis fremgangsmåden ikke er i harmoni med min krops behov. Min sidste diæt var fantastisk, og jeg går gerne på diæt igen for at komme i bedre form, for at blive sundere og give kroppen ro og rytme til at kunne præstere optimalt, men fremgagsmåden vil aldrig nogensinde være ikke at give kroppen rigtig, nærende mad eller at straffe den eller mig selv for noget.

Oftest er det ikke hvordan vi rent faktisk ser ud, men hvad vi udstråler omkring os selv, som andre mennesker reagerer ud fra. Jeg tror på, at det er en god investering, at arbejde med at værdsætte og elske sig selv, præcis som man er.

navnetraek_sort

3 comments

 • Rigtigt godt indlæg! Tror at vi er rigtigt mange, der kan nikke genkendende til de tanker du udtrykker :-)

  http://www.malenechristine.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kloge tanker kære Amanda. Din dagsform er også rigtig flot nu med de 10+ kg.

  Jeg vil også egentlig ligge -5kg fra hvor min krop selv vil, men da jeg gjorde det var livet simpelthen for surt og hårdt. Det car ‘the fight of my life’ at holde fast i den formen – og det var det aldrig værd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Du har så evig ret smukke og seje kvinde!
  Stor respekt herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Hilsen fra Ibiza & Dagens træning