Opskrift: Fluffy og proteinrige bananpandekager

Morgenløb på Ibiza

 photo Skaeligrmbillede 2015-07-08 kl. 11.36.58_zpsyfhz6wek.png
// Sportsbh fra Reebok til -40% på Nelly //

Onsdagen startede med en rolig 6 km. løbetur langs strandpromenaden. Jeg sov lidt for længe, og kom lidt sent afsted, så det var en varm fornøjelse. Tempoet var ikke ret højt, og der var mange mennesker på vejen, som jeg måtte løbe zig-zag i mellem. Alligevel var det en god tur, og en skøn måde at starte dagen på! Så snart jeg kom hjem, drak jeg 250 ml. kokosvand, spiste en god morgenmad og drak endnu mere vand. Jeg drikker meget i forvejen, og hernede i varmen sveder jeg virkelig meget, så jeg må drikke endnu mere. Men det er vigtigt samtidig at få nogle mineraler og salte i kroppen, og det er bla. derfor jeg er glad for kokosvand efter træning hernede. Det er ikke noget jeg normalt drikker derhjemme :)

 photo 1C54ECEB-1239-4CC3-A9E8-A10FA28DAD20_zpshj097zu5.jpg

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ navnetraek_sort

3 comments

  • Er selv lige kommet hjem fra ferie og nød virkeligt at gå lange ture langs strandpromenaden. Det er virkeligt motiverende at træne i morgensolen eller ved solnedgang, når man er på ferie i “det varme lande” :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor er du frisk! :D

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Opskrift: Fluffy og proteinrige bananpandekager