Ibiza: Dag 1

Ibiza: Dag 2

Så er jeg stået op til endnu en dag på Ibiza :)

 photo 25AB2B5E-F257-4617-A6B7-9981E3729D6C_zpsbs6hjppr.jpg

Dagen startede med en kop kaffe, og en tur i træningcenteret. Jeg ville egentlig ro 5 km., men romaskinen i centeret er simpelthen så dårlig, at jeg droppede det igen… I stedet blev det til 15 min. på crosstraineren (lvl 10) og 20 min powerwalk (6-6,5 km/t) på løbebåndet med 3,5% hældning, efterfulgt af en lille rygtræning:

Facepulls 3×10 12,5 kg.
One-arm DB rows 3×10 15 kg.
Scapula pulls ups 3×5 (se video her)

Jeg supplerede med lidt små-øvelser til min skulder. Den er stadig dum, og det gjorde lidt ondt at lave scapula pull ups, men de andre øvelser var fine. Dumme skulder! :( Har heldigvis taget min lacrossebold med, så tror jeg vil lege lidt med den snart… Det plejer at hjælpe.

 photo 50C772AA-A537-4CD2-ABED-5CC2F529AEC5_zpshmjlkscu.jpg

Efter morgentræningen stod den på morgenmad. Selvfølgelig endnu en kop kaffe, masser af koldt vand og så en stor portion havregryn med 2 spsk chiafrø, skummetmælk, 1/2 scoop One Whey Vanilla White Chocolate, lidt SØD, 1 banan, 5 jordbær og en håndfuld blandede nødder, frø og rosiner.

 photo 278B787F-D5BC-42A4-9DFF-2CC5306E71AA_zpshtobw7vm.jpg

Sådan cirka det samme som jeg spiser derhjemme også, men det smager helt fantastisk, og jeg får det godt i kroppen af at spise det, så hvorfor ikke også på ferien? :)

Det kan være svært at finde alt det på et feriested, men fordi min veninde bor hernede, vidste hun, hvor man kan skaffe det meste, så jeg har kun medbragt proteinpulver og SØD hjemmefra. Det kan dog være en god idé også at medbringe eksempelvis havregryn i kufferten, hvis man skal bo på hotel eller lignende. Jeg synes det er nemt at finde ting som æg, yoghurt, mælk, nødder og frugt på ferier, og hvis man så selv medbringer basisvarer som havregryn og proteinpulver (og sødemiddel eller stevia, hvis man er til det) så er det altid muligt at trylle noget nem, sund, billig og velsmagende mad frem. Jeg vil i hvert fald til enhver tid foretrække ovenstående frem for at skulle på Mac Donalds som nødløsning…

Nu vil jeg ud og nyde solen! Jeg håber i har mulighed for at gøre det samme derhjemme :)

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ibiza: Dag 1