Dagens træning og spændende nyt!

Travl weekend

 photo 9AA2B5FD-77FB-49E1-BB75-2949146667B9_zpsiiyc57vw.jpg

Jeg er desværre ikke heeeelt rask endnu, så har valgt at holde pause fra træningen både i går og i dag, i håb om, at jeg så snart er helt ovenpå igen. Jeg har alligevel været SÅ øm efter fredagens hårde træning, at det nok under alle omstændigheder var blevet sådan ;)

Weekenden er brugt på at indhente nogle af alle de ting jeg har været bagud med, pga. sygdom tidligere på ugen. Jeg har blandt andet været huslig, til middag hos min far, ryddet op og gjort rent herhjemme, samt været på sushi-date med en veninde. Og så har jeg også lige gennemført et lille kursus oveni :)

Dette kursus var perfekt, eftersom en stor del af mit arbejde handler om, at sammensætte træningsprogrammer. Jeg føler naturligvis allerede, at jeg har godt styr på tingene, men det er vigtigt for mig, at hente ny viden og inspiration ind imellem. Man kan altid blive bedre :)

Jeg kan godt lide at tage noget avanceret – som god træningsplanlægning absolut er – og gøre det simpelt og let for mine klienter. Så jo bedre min egen forståelse for programmering er, jo mere simpelt kan jeg gøre det for andre.

Alle og enhver kan lave et hårdt træningsprogram, men hvordan man optimerer træningsresultater for sine klienter, uden at udsætte dem for unødig lidelse, dét er interessant, og noget jeg holder meget af at arbejde med.

 photo 2459A842-D2D5-4B0C-8DB9-17C2244BE5EA_zpszmyund9l.jpg

navnetraek_sort

2 comments

 • Nina

  Hvordan kan man få en røv som din ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Louise

   Hehe :) Personligt har jeg trænet og spist mig til den, så det er min anbefaling :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Dagens træning og spændende nyt!