Dagens træning: Thrusters & Athletic WOD

Løbeprogram: Uge 27 (Uge 1)

Som i måske ved, skal jeg løbe Copenhagen Half Marathon i september…

Det bliver mit 6. halvmarathon, og jeg jagter PR på distancen! Målet er under 1:50, og denne gang skal det lykkes!!

Derfor skal der nogle kilometer i benene, og som nævnt tidligere, så starter jeg i denne uge med at løbetræne struktureret frem imod løbet. Jeg tænker, at jeg hver mandag vil dele ugens løbeprogram med jer, så i kan se hvordan jeg gør, og finde noget motivationen til måske selv at kaste jer ud i at træne op til et løb :)

Jeg starter blødt ud med en let uge og 3 lette ture for at vænne kroppen til at løbe noget mere, og cirka halvvejs i programmet øger jeg intensiteten. Sidste søndag løb jeg 10 km. i tiden 52:23, og selvom jeg var skuffet over ikke at være i den form jeg havde håbet, så er det et udemærket udgangspunkt for HM-træningen.

Løbeprogram for uge 27:

Dag 1: 6 km. alm tempo

Dag 2: 6 km. alm. tempo

Dag 3: 6 km. alm tempo

Alm. tempo betyder, at jeg løber i det tempo jeg føler er naturligt på dagen. Der skal være let overskud både undervejs og til sidst. I dag blev det i et gennemsnitligt pace på 5:18.

 photo 84A82F37-CFEB-46CA-A36F-C218633BB7BB_zpstbiipvez.jpg

navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Dagens træning: Thrusters & Athletic WOD