Opskrift: Cottage Cheese Pancakes
Jeg lavede disse små, tykke, fugtige og lækre proteinpandekager i går. De er perfekte til morgenmad, som mellemmåltid eller til aftenhygge. Hytteosten gør virkelig noget godt i denne opskrift :)
Du skal bruge:
- 150 g. fedtfattig hytteost
- 30 g. proteinpulver (jeg brugte Vanilla White Chocolate)
- 2 spsk affedtet kokosmel
- 2 hele æg
- Flydende SØD eller stevia drops
- Kanel
Sådan gør du:
Alle ingredienser røres eller blendes sammen, og pandekagerne steges på panden, til de er gyldenbrune på begge sider. Jeg brugte en spiseske til at opmåle den rette mængde dej, så pandekagerne alle bliver lige store.
TIP:
Ved servering stables alle pandekagerne til et højt “pandekagetårn”. Her kan der med fordel drysses lidt Sukrin Gold eller pensles med et tyndt lag kokosolie, mellem hver pandekage,
Har du en makrofordeling på disse?