Cardio: Incline intervaller på løbebåndet

Nye mål: Løb i 2015

Nu knap 2 måneder efter konkurrencen, er min løbe-lyst endelig vendt tilbage for alvor! Nu skal jeg sgu være god til det pis :)

Jeg har derfor lige tilmeldt mig Copenhagen Half Marathon i september! :)

 photo Skaeligrmbillede 2015-05-26 kl. 20.28.53_zpsdr8uxx6r.png

Jeg skal løbe det sammen med min bedste ven, og glæder mig allerede! Men han er en hurtig skid, så jeg skal have fart på. Målet er sub 1:50 men drømmetiden denne gang hedder sub 1:45.

Og denne gang, vil eg træne og spise målrettet efter det! Jeg starter i morgen med at teste min form på 3 km., og så planlægger jeg træningen og kosten derfra. Første delmål bliver 10 km. under 50 min. til Københavns Kvindeløb d. 21. juni.

Træningen op til løbene bliver en kombination af løbehold i CFC, WOD’s, forskellige former for morgen/aftencardio og så selvfølgelig løb. Masser af løb :) Men primært korte distancer og intervaller i træningen. Regner med nogle enkelte ture over 10 km., men ellers holder jeg mig derunder. Det har jeg og min krop det bedst med.

 photo 51A41660-B179-4D7F-8E48-C656ADDC348D_zpsftejhw4n.jpg
Min nye yndlings sports-bh fra Cooltights.dk. Perfekt til styrketræning, støtter dog ikke helt nok til løb for mig. Men fed, det er den! :)

Pt. siger kropsvægten omkring 79 kilo, og jeg håber at smide en del af disse, så jeg ikke er helt så tung. Min erfaring er, at det gør en kæmpe forskel hvad jeg vejer, og alt over 75 kilo er for tungt til en god til på halvmarathon for mit vedkommende.

Det bliver sjovt at have et fast, semi-langsigtet mål, som bygger på performance og ikke udseende, for en gangs skyld. Selvom kosten jo naturligvis fortsat vil spille en stor rolle :)

 photo 48456D87-BCD0-4CFA-8C59-F9915211F334_zpsybbs1olg.jpg
Mine fede tights fra Under Armour som sidder SÅ godt! I finder dem her.

Sportsbh og tights er sponsoreret.

navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Cardio: Incline intervaller på løbebåndet