Fitness abstinenser

Træningspause: Dag 4 af 7

Jeg holder stadig fast i min træningsfrie uge. Jeg forsøger dog at lægge lidt bevægelse ind alligevel nu hvor min ankel ikke længere er så øm. I dag har jeg lavet mine vejrtrækningsøvelser, 5 solhilsner på yogamåtten og gået en lille tur på 2,5 km.

 photo B9E4C8C1-8B69-481C-858A-A6DA2AB10A87_zpssgipopr3.jpg

Status her midtvejs i min træningsfrie uge er, at det vist har været tiltrængt… Udover træningspausen har jeg skruet en del op for midt indtag af fedt, og den kombination har virkelig rykket ved nogle ting..

For det første, er jeg blevet helt enormt træt. Jeg sover virkelig dybt og skal tvinge mig selv ud af sengen om morgenen. Jeg føler mig enormt oppustet og væskefyldt, og min hud er slået totalt ud med urenheder.

Et helt anderledes billede end for få uger siden, hvor jeg fløj ud af sengen om morgenen, og havde den smukkeste, reneste hud jeg nogensinde har haft ;)

Lidt øv, men jeg mistænker, at det simpelthen er kroppen der endelig får lov til at slappe af og rense ud.

Jeg fortsætter pausen til og med fredag, og så ser jeg, om jeg tager nogle ekstra dage eller om jeg starter op med træningen igen fra lørdag :)

navnetraek_sort

2 comments

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Previous post

Fitness abstinenser