Onsdag morgen

Træning, træning

 photo normal_DSC_89593_zpsm36oglxu.jpg

Der skal bygges noget mere masse på den lille overkrop!

Derfor bød onsdagens 2. træningspas på en omgang med både bryst, skulder og ryg, hvor jeg efter 3 opvarmningssæt skulle fastlægge dagens 3RM i push press. Jeg endte på 42 kilo, men med et ret pænt overskud på alle 3 reps. Derefter blev der suppleret med 3×10 Floor presses og 2×10 One-arm rows.

Denne uge tager jeg det generelt lidt roligt. Jeg fokuserer på teknik, og løfter kun så tungt at det jeg er nødt til at arbejde teknisk korrekt, men ikke så tungt at jeg bliver rigtigt presset. Det føler jeg er  en meget fornuftig tilgang, efter et forår hvor kroppen er blevet testet godt og grundigt.

Torsdagens første træningspas bød på 4 km. let løb på tom mave. Benene var godt ømme og trætte, så det var bare en helt rolig joggetur, en form for aktiv restitution.

Jeg regner med at løbe halvmarathon igen til september, så jeg er startet op med reel løbetræning fra denne uge. Dog starter jeg også stille ud her, og denne uge har jeg planlagt 2×4 km. i roligt tempo (som turen i dag) og 1×5 km. i tempo 5:00-5:15, hvilket er lidt hurtigere end mine første split-tider på mit halvmarathon i søndags.

 photo 683AD2CB-BEA0-4997-AEB2-9D64F90B1E07_zpspxnsqgv0.jpg

Pssst! Asos giver i perioden 23. april – 27. april 10% rabat på ALLE ordrer ved brug af koden ADD10. Happy shopping :)

4 Kommentarer

  • Mette

    Sjovt du kalder 5:51 en meget rolig hygge-joggetur. Hvis jeg løber 4 km på den pace er jeg ved at kaste op når jeg kommer hjem :D Men okay, jeg hader også at løbe og er i elendig form ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Amanda Louise

      Haha, sådan havde jeg det også sidste år, da min form var var i bund pga. allergi og sygdom. Det er ikke så rart!
      Men det er heldigvis noget man kan træne op, hvis det er vigtigt for én at kunne løbe stærkere :D

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Amanda, jeg syntes din overkrop er så flot trænet. Er det symmetrien du arbejder på eller hvordan lyd den konstruktive kritik fra dommerne?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Amanda Louise

      Tusind tak :) Ja, det er det. Min underkrop er proportionelt større, så jeg arbejde på at få noget mere fylde på overkoppen så de matcher bedre :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Onsdag morgen