Mine tanker efter Loaded Cup

Tilbage til hverdagen

Så er hverdagen i gang igen…

Eller næsten, for jeg er stadig en lille brownie ;)

 photo 5ACD584E-45DB-41B8-B8AC-6666B9560A81_zpsnebzxx39.jpg

Og så har jeg været på diæt siden 13. oktober sidste år, så jeg kan ærlig talt ikke huske, hvordan det er ikke at være på diæt. Det er en vane at spise fornuftigt og få en masse motion, så det er ikke noget jeg har svært ved at fortsætte med.

Dagen i går gik med hygge med min bedste veninde, en lille gåtur, masser af søvn og mad! Jeg har ingen cravings efter slik og al den slags, men jeg fik spist en del ost på ristet rugbrød, havregryn, frugt, nødder og skyr.

Jeg har overvejet noget “reverse diet” men umiddelbart, så tror jeg ikke det bliver nødvendigt.. Jeg bliver ret hurtigt mæt, og kan sagtens styre mit indtag, selvom portionerne naturligvis er lidt større nu, end under diæten :)
Min vægt er absolut ikke det vigtigste for mig, men målet er at ligge stabilt på en fedtprocent omkring 15, og jeg tror en vægt omkring 72 kilo vil være passende. Jeg vil holde lidt øje med den her i starten for at sikre at det ikke “løber løbsk”, men ellers er spejlet det jeg vil bruge til at holde styr på hvordan formen udvikler sig fremover.

Morgenmaden stod i dag på en stor skål havregryn med alle de bedste toppings – dette har værer min nr. 1 craving under hele diæten, og jeg har glædet mig SÅ MEGET til at kunne spise sådan en fantastisk morgenmad hver dag fremadrettet :)

 photo 7B4123EA-DDE0-4618-AD2C-42951BE48E5F_zpsp8zcakew.jpg

I eftermiddag er planen at hoppe på en WOD hos Crossfit Copenhagen. Kroppen er stadig lidt træt, men det er bare om at komme i gang igen – jeg glæder mig ubeskriveligt til at løfte tungt igen!

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Mine tanker efter Loaded Cup