Træningspause: Dag 4 af 7

Fitness atletens skønhedsfavoritter

 photo B798DC3B-0ED7-4930-AAA5-63147C8897DC_zps30uijhjc2_zps1nuxvds9.jpg

1. Batiste Dry Shampoo XXL Volume. Enhver fitness piges bedste ven! Jeg har nævnt den på bloggen før, og det er stadig en favorit. Tidligere kunne den klikkes hjem fra asos.com, men de sender ikke længere denne type vare til Danmark. Så nu køber jeg den på fx. Nicehair.dk.

2. idHair BeLonger Serum. Mine spidser bliver tit ret tørre, specielt på dage hvor jeg bruger tørshampoo og ikke vasker håret. Derfor bruger jeg dagligt dette serum, som er lavet specielt til langt hår. Det giver hele håret, og især spidserne, et sundere, mere velplejet look.

3. Kiehl’s Powerful Strenght Line Reducing Concentrate. Jeg roste denne serum til skyerne i dette indlæg og er stadig helt solgt! <3

4. Tromborg Deluxe Face Cream Day & Night. Fantastisk lækker ansigtscreme, som jeg er blevet rigtig glad for. Min hud er både meget tør og har tendens til at slå ud, men denne creme giver maaaasser af fugt og har en mild antiseptisk effekt. Jeg er generelt stor fan af Tromborgs produkter :)

5. Cosborg FingerCare. Jeg har haft store problemer med tørhed omkring neglene, og negleolie kunne ikke afhjælpe problemet, da det ikke var selve neglene, men huden omkring, der var tør. Denne creme er lavet på naturlige plejestoffer og tilfører huden fugt, som trænger dybt ind i den tørre hud.

6. Cosborg LigtorneOlie. Jeg har heldigvis ikke problemer med ligtorne :) Derimod har jeg et stort problem med hård hud i håndfladerne pga. al min træning!
Men nu får i et SUPER TIP: Jeg fjerner det værste tørre hud med en hudhøvl, og derefter dutter jeg et par dråber af denne olie på de tørre dele af håndfladerne inden sengetid. Problem solved!
Det er meget rart at kunne gå ud og hilse på folk i den virkelige verden, uden at have håndflader som sandpapir, skulle jeg hilse og sige ;) #fitgirlproblems

 photo 2DE50080-E542-4F51-BF43-305741B0867F_zpshxihwj6c.jpg

navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Previous post

Træningspause: Dag 4 af 7