Mandagens træning: Baglår og glutes!

Tirsdagens træning: Shoulderblast!

 photo 5C23E44E-573B-4520-B3E2-1B643D9E4856_zpsrp9rm5qq.jpg

Så fik jeg tid og overskud til at lave indlægget om tirsdagens skuldertræning! Bedre sent end aldrig ;)

Det var et fantastisk træningspas, taget i betragtning at vi er så tæt på konkurrencen. Jeg havde en god energi og humøret var helt i top.

Jeg startede med 10 minutters opvarmning på crosstraineren efterfulgt af:

  • Shoulder dislocators 3×10
  • Superset:
    Skorsten 2×5
    Scapula push ups 2×10
  • BB shoulder press 2×15
  • BB shoulder press 5×10
  • One-arm cable lateral raises 3×10
  • Cable front raises 3×10
  • Superset i kabelstativ:
    Indadrot 1×15
    Udadrot 1×15

 photo F4CA21DF-6649-48CF-B885-74A6A9147CFC_zps1htgpffq.jpg

Her den sidste tid fungerer det helt fantastisk med et kort og intensivt program som dette. Jeg starter med nogle lette øvelser som arbejder med mobilitet og stabilitet. Derefter har jeg BB shoulder presses, som er en rigtig hård øvelse der kræver alt hvad jeg har, hvis vægten skal holdes bare nogenlunde høj. Suppleret med øvelserne i kabelstativet sættes der passende krav til både eksplosiv styrke, stabilitet og time-under-tension i de “små” skuldermuskler :) Glæder mig allerede til min næste skuldertræning i morgen :)

 photo 5BC1BD51-FC99-4064-9810-12646DE5A272_zps9nf32uiu.jpg

5 Kommentarer

  • asi

    Jeg siger det på den bedst mulige måde, men du er for stor til bikini fitness :S + at alle har implantater i bikini fitness.. måske skulle du stille op i figure istedet?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Amanda Louise

      1) Er du sikker på at du ikke skal være overdommer, hvis du med dine skarpe øjne kan vurdere det, ud fra et par billeder på en blog?
      2) Jeg er komplet ligeglad med hvad alle andre har eller ikke har :)

      Den dag jeg vokser ud af bikini er jeg virkelig stolt af mig selv og mit hårde arbejde, så lad dem endelig sige det :) Der er dog langt til figure herfra ;)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Morten

    Faldt over din side og fik lyst til at komme med en kommentar.

    Asi, intet ondt ment. Men jeg ser ikke at hun er for stor til bikini fitness – jeg vil sige at (og nu er jeg også nød til at dømme ud fra et par billeder :-P ) at hun er flot til bikini, Ligesom med så meget andet, må der gerne være lidt hentydningen af noget, og hvad angår fitness, så er hun lige som det gerne må være, måske lidt ekstra ;-) A.M. godt arbejde. – Vh. Morten

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Amanda Louise

      Hej Morten

      Mange tak for din kommentar og de pæne ord.
      Som med alt andet er det jo smag og behag, men jeg er enig med dig ;) :D

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Morten

      (Fedt. – Check out the big brain on me ;-) . Kom til at skrive i en ny kommentar linje, end i “Svar på kommentar” feltet.. Satme glad for vanen til Ctrl-C hehe.)
      ————————
      Selv tak for at være så sej ;-)

      Ja det er jo varierende hvad der behager ens smag, dog vil jeg sige at implantater, var ikke det jeg mente med lidt ekstra, vil sige naturligt, så igen, smag og behag.

      For når alt kommer til alt, skal vi kunne finde behag i os selv, egoistisk som det end lyder, vil det jo være smagsløst, skulle det være at vi indfandt os efter andres billeder og meninger. Og vejledende kan de være, men et spejl skal jo vise os den vi er og har lyst til at være i sidste ende, så ja et vis sted til hvad andre har og ikke har. Og kan man udfra sin refleksion, da fremskaffe et smil, set i alle livets aspekter, er det jo kun godt :-)

      Fokus og hårdt arbejde mod et mål med små skridt – halv groft taget fra din indledning under “forvandling 2011-2013”. Hvliket er noget du har formodet at gøre med stor stil.

      Nu har jeg af nysgerrighed efter min kommentar forleden, kigget din blog igennem, mens jeg har haft rejst, og har ikke kun fundet inspiration til min egen træning (og kosttilskudet-skal se om det fungerer)

      Jeg har også fået indblik i en flot rejse – En rejse der både har forvandlet krop og sind udfra en tanke og et billede.

      Godt nok har det ændret på en forvejen flot ydre til et fantastisk resultat, men dine ord undervejs giver en fornemmelse af et skarpere og mere målrettet person og på en måde også mere “friskere” i takt som man nærmere sig nutiden. Samtidigt har du overskuddet til at dele ud om den viden, som er lært. Og ses der bort fra et bemærkesværdigt resultat og et smil der får enhver til at kigge en ekstra gang. Er det temmelig inspirerende at læse om sådan en forvandlig, for vi alle stræber jo efter at forbedre os og blive det bedre, ikke kun udadtil, men også indadtil.

      Det syntes jeg er smukt. Kommer sikkert til at kigge forbi og læse nu og da.

      Vh. Morten

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagens træning: Baglår og glutes!