Morgencardio

Ønskelisten: Cardio Gear

Jeg er så heldig at jeg skal have penge tilbage i skat :) Så jeg drømmer lige lidt om alle de lækre cardio-outfits jeg kan klikke hjem, når bankkontoen får et lille boost om ikke alt for længe ;)

kollage2

Jeg vil shoppe en masse lækre sportsbh’er, som jeg håber at kunne flashe sommeren igennem, når jeg skal crossfitte og lave cardio i bar mave, fordi det er aaaaalt for varmt til andet ;) Jeg kan godt lide når stropperne er smalle, så man samtidig kan se musklerne i overkroppen.

 photo 799335A8-59E7-49EC-B29F-85FBE4FE3C61_zpsbjvfgjdd.jpg

Sommerformen i år, er nemlig noget jeg tænker meget på for tiden. Eller, ikke sommerformen, men det at holde en god form efter Loaded Cup. Det vigtigste for mig, er egentlig ikke at stille op til konkurrencen, men at holde en flot form hele året rundt fremover. At opnå en balance i kroppen, som kan ses udenpå og mærkes indeni.
At kunne hoppe i lækkert tøj som dette, kan kun hjælpe med at booste motivationen yderligere :)

I finder de direkte links til tingene på min ønskeliste lige her:

1. Reebok sportsbh

2. Hummel sportsbh

3. Röhnisch sportsbh

4. 2XU compression tights

5. Nike løbejakke

6. Adidas tights

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ navnetraek_sort

6 comments

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Morgencardio