Fredag morgens fristelser

8 dage til Loaded Cup

 photo E53FDB41-D021-4F96-AAB5-D664DDDB2062_zpstize9zqo.jpg

Formen strammer til dag for dag. Morgenvægten siger i dag 70,7 kilo, så jeg er meeeeeeeeeget tæt på målet om at ramme 70 kilo inden peak-week.

Jeg havde egentlig planer om at køre en hård peak-week, fordi jeg følte at der manglede lidt markeringer på formen, men efter udviklingen over de sidste par dage, tror jeg, at jeg fortsætter med min normale kost et par dage ind i næste uge, og ser hvad der sker.

I morgen skal jeg til Ellen Bergs poseringsseminar i Vesterbronx Gym, hvor der også andet vil være en svensk dommer til stede, og her håber jeg at kunne få en lidt bedre idé om hvad de går efter i bikini for øjeblikket. Er det ok at komme med mit lidt blødere look, eller skal jeg gøre hvad jeg kan for at blive så ripped som muligt?

Personligt ved jeg godt hvad jeg foretrækker, og jeg har også min egen plan om hvilken pakke jeg vil præsentere på scenen, men det er rart med lidt andre øjne på, her i sidste time. Så kan jeg tage en velovervejet beslutning ud fra det.

 photo 03b9ed32-4354-481a-9355-e25334474e05_zps9pnwulqk.jpg

Nu står den på 1 times morgencardio inden jeg kan spise min højtelskede morgenmad. Derefter skal dagens PT-kunder skal have tæsk! ;)

I aften står den på 1. step på vej mod det endelige scenelook.. Jeg skal nemlig have lavet smukke Bambi-vipper!

Jeg begynder virkelig at glæde mig til scenen :)

3 Kommentarer

  • Trine L.

    Kæmpe stort held og lykke her den sidste tid. Du står allerede sindsygt flot. Sikke en krop. Og som altid inspirerende at følge dig med al den viden, du har om træning og kroppen. Skønt at din blog er lidt mere nørdet. Og den booty :-) Hold dampen oppe. Kh Trine

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Er simpelthen nødt til at sige det igen-igen . SÅ flot form!! Kan huske du skrev noget alla “give-me-glutes-like-Amanda Latona”. Well, you got them, næsten ihvertfald! :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Amanda Louise

      Tusind tak! Det er det største kompliment man kan give mig! ;)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredag morgens fristelser