Diæt: 17. status

Opskrift: Nemme proteinpandekager uden proteinpulver

Lørdagen blev brugt hos min veninde i Lyngby, hvor vi lavede en kæmpe, lækker brunch og planlagde sommerferie :)

Min veninde er gluten- og laktose intolerant, så det meste af det i ser på billedet, er fri for eller har et lavt indhold af disse ting. Som altid, forsøgte jeg at holde mig til rigtig mad, fuld af gode, nærende ingredienser.

Og så var der Nutellaen ;) Men det var nok også sidste gang for mig! Jeg nemlig fundet ud af, at jeg er allergisk overfor hasselnødder, og det indebærer åbenbart også Nutella :( Havde ellers ikke troet at der var nok hasselnødder i, til at udløse en reaktion, men det er der, fandt jeg ud af igår. Så slut med det.

 photo 56948390-BEFD-43D0-B46B-A30E7930C7CD_zpsssnsasmy.jpg

Til Nutellaen havde vi bagt det lækreste laktosefrie pandekager, helt uden proteinpulver. Man kan selvfølgelig også putte langt sundere ting på, eller spise dem helt uden noget. De var også rigtig gode bare med lidt friske jordbær :)

De er lavet ud fra verdens nemmeste opskrift, så den er jeg nødt til lige at dele med jer.

For at lave hele den stak på billedet, skal du bruge:

  • 2 modne bananer
  • 5 hele æg
  • 1 dl. havregryn
  • 1 spsk Sukrin Melis eller andet sødemiddel
  • Lidt kanel
  • Lidt kardemomme
  • Lidt vaniljepulver
  • Lidt salt

Sådan gør du:
Kom bananerne i en skål og mos dem med en gaffel.
Tilsæt de øvige ingredienser og blend godt.
Bag som normale pandekager.

Velbekomme :)

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ navnetraek_sort

3 comments

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Diæt: 17. status