Diæt: 15. status

Klar til en ny uge! :)

 photo 30E9AA96-3D83-432C-BFC0-032392ADE38B_zpshu4oj1qx.jpg

Så er det snart slut med weekenden, og i morgen kalder første dag i praktik på Herlev Hospital. Jeg er SÅ spændt – og lidt nervøs ;) Praktikforløb er helt bestemt den del af mit studie som jeg føler at jeg får mest ud af, og som jeg bedst kan lide, men jeg ved også at det bliver sindssygt hårdt at starte et nyt sted med nye mennesker og nye krav, samtidig med, at jeg er på konkurrencediæt.

Heldigvis har jeg jo allerede været igennem et eksamensforløb under diæten, og det gik godt, så jeg regner stærkt med at kunne klare det. Men det skal nok blive hårdt ;)

Jeg har brugt denne weekend på at tanke op, både fysisk og mentalt. Har holdt totalt hviledag både i går og i dag, og igår stod den endda på spisedag, som blandt andet bød på havregryn, frugt, sushi, nødder og skyr, samt en hel masse grøntsager, ris og kylling.

Sushien blev indtaget på Izumi i Charlottenlund, og her ser i et lille udsnit af hvad vi fik serveret. MUMS! Jeg er vild med det sted :)

 photo 5EC66D7D-D7F0-4C4A-81B7-EF4817B730C3_zpsnmbe3on1.jpg

Trods hviledag sugede musklerne godt til sig af alle de lækre kulhydrater, og jeg følte mig ret godt “pumped up” inden sengetid igår ;)

 photo 027A4B14-E3EF-478C-89D9-604732E07CD1_zpshf4prlyq.jpg

Jeg nyder følelsen så længe den varer, for jeg ved, at kroppen over de næste 8 uger kommer til at føles lille, tynd og svag.. Det er desværre ind imellem sådan det er det sidste stykke tid op til konkurrence. Jeg hader det, men jeg ved at det er et tegn på at kroppen er på vej i form!

Kostplanen er justeret en smule fra i morgen, og det samme gælder træningsplanen. 3x daglig træning fortsætter, men jeg må desværre skære ned på min crossfit og begynde på et mere klassiske 3-split program, for at sikre at jeg ikke overtræner, undertræner eller bliver skadet her i den sidste del af forløbet.

Mottoet for de næste 8 uger lyder: “You have to get comfortable with being uncomfortable.”

Jeg er klar. Let’s go! ;)

1 Kommentar

  • Maria

    Jeg tager godt nok hatten af for din plan med praktikstart, 3 daglige træninger og diæt. Hvordan får du økonomiseret med energien og generelt planlagt din dag?
    Jeg starter selv i 9 ugers praktik i morgen (også som fys. stud.), med dage fra 8-16.30 + 40 min transport hver vej, og selv med kun 5 ugentlige træninger á 2-3 timers varighed, ja så er jeg spændt på, hvordan tingene skal gå op i en højere enhed.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Diæt: 15. status