Konkurrence: Vind rejsegavekort på 10.000 kr.

Diæt: 18. status

Var SÅ nervøs for at træde på vægten i dag.

I denne uge har den nemlig stået på mindre cardio og lidt mere mad end tidligere.

Som min egen coach, må jeg ind imellem bare gøre det jeg mener er rigtigt, selvom det går imod strømmen, og jeg mangler erfaringen til at vide med absolut garanti, at det vil virke.

I løbet af ugen har jeg holdt skarpt øje med formen, og jeg har kunne SE kroppen reagere positivt på ændringerne, så vidste jeg var på rette vej, men alligevel… Det er svært ikke at tvivle bare lidt på sig selv, så tæt på konkurrence. Jeg tror det er helt naturligt at man stresser, og har lyst til at kære ekstra hårdt både, bare for at være helt sikker på at nå det. Men formen skal jo toppe på den rigtige dag, ikke en-to uger før!

Normalt er jeg lidt ligeglad med vægten, fordi jeg ved, at jeg følger en plan som virker. Og med et 1,8 kg vægttab sidste uge, og ingen idé om, hvad ændringerne ville have af betydning for selve vægten i denne uge, var jeg altså pænt nervøs her til morgen.

Både vægt og billeder talte heldigvis deres tydelige sprog om fremgangen! -600 g. (72,6 kg.) og markerede mavemuskler!

 photo A8D6677F-71A7-4166-ADE5-0932967731A3_zpshvhxsaig.jpg

Føler mig tynd, slasket og flad som en pandekage, men efter morgencardio stod den på en kæmpe skål havregryn og en lækker sandwich, så det begynder allerede at blive bedre. Kroppen trænger til en optankning i dag, og det skal den få!
Udelukkende rigtig, sund og nærende mad, selvfølgelig :)

4 Kommentarer

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: Vind rejsegavekort på 10.000 kr.