Video: Søndagens rygtræning

Opskrift: One Casein Fluff

Et af de spørgsmål jeg oftest får, når jeg fortæller folk hvor stram min diæt er, er noget i retning af:

“Hvad gør du så, når du bliver virkelig lækkersulten?”

Svaret er, at enten så ignorerer jeg det, og gør ingenting… Eller også laver jeg FLUFF!
Jeg har skrevet om dette før, men det er så genialt et koncept, at det tåler gentagelse :)

Der er mange variationer, men den fluff jeg laver lige for tiden, er enormt diætvenlig, og består af to ingredienser:

250 g. æggehvide & 1 scoop (30 g.) One Casein Cookie Dough fra Fitnessguru.
Det er vigtigt at proteinet er kasein-protein og ikke valle (whey), da det ellers ikke “fluffer” ordentligt.

Udover de to hovedingredienser kan jeg finde på at tilsætte vaniljekorn, Sukrin, stevia drops eller lignende, for at variere smagen en smule eller gøre det ekstra sødt :)

 photo D4F4289B-038C-467A-AFD3-A8A2C436BF39_zpsghy4axqv.jpg

Fremgangsmåden er simpel:

Alle ingredienser kommes i en skål, og så skal der bare piskes igennem med elpiskeren!
Jo længere du pisker, jo mere fast og lækker bliver konsistensen, og jo mere fylder din fluff! Det er ren win-win at være tålmodig her :)

Ud af de 250 g. æggehvide og 30 g. One Casein, får jeg en kæmpe skål fluff.
Ofte så meget, at jeg ikke kan spise op. Det er ren luksus at kunne stå i den situation på en diæt som min! :)

Makroer:
Kalorier: 233
Protein: 50 g.
Fedt: 5,3 g.
Kulhydrat: 0,8 g.

Tip: Hvis du ikke gider spise det som fluff fra skålen, kan du også komme det på en bageplade efter du har pisket det, og bage det i ovnen. Så bliver det til en lækker, flad, luftig “æggekage” som f.eks. kan smages til med sukrin og kanel, rulles og skæres ud til små “kanelsnegle”… Nom nom :)

3 Kommentarer

  • […] en masse proteiner som din krop kan hygge sig med resten af natten… Min træner Amanda smed denne opskrift på hendes blog i går og siden har jeg (stort set) ikke tænkt på andet, så nu giver jeg tippet […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabrina

    Mega lækkert!! Har lige lavet det i små klatrer ala marengs og bagt i ovnen og dypper dem efterfølgende i walden farms jordbær sirup. Oh my god :D
    Og stor ros for din blog – synes virkelig kvaliteten er høj og så dejligt at du blogger så regel mæssigt nu :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Amanda Louise

      Uh, det lyder virkelig lækkert! Det må jeg også prøve! :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video: Søndagens rygtræning